Dålig, mycket dålig dag

Dagen började med att Tobbe mötte mig vid bussen, min älskling, älskar dig så mycket, han skulle ge mig mina grejer som jag glömde hos honom. Sen åkte jag till skolan, jag var där innan vi började, och vi hade André som vikarie på Engelskan, sist vi hade honom, var lektionen skitbra. Men jag tror han hade en dålig dag idag. För vi gjorde en uppgift och sen skulle vi gå på PP (pedagogisk promenad, för den som inte vet), den är obligatorisk men Linn ville inte gå på den men då skulle vi tvinga henne så vi släpade in henne i hissen, för vi kan ju inte dra ner henne för trapporna. Men vad vi inte visste var att hela klassen stod nedanför och väntade varav André och han öppnade dörren, sa, "Ni får inte följa med på PP:n", Nähä tänkte vi och åkte upp igen. När han sen kom tillbaka sa han "Dom som inte var med på PPn får inte vara med på lektionen..Ni får 40 minuters frånvaro"

KUL, vi FICK inte gå och då får vi inte vara med på lektionen, sen fanns det dom som inte ville gå, visst att dom inte får vara med men vi som VILLE fick inte... Jag blev så arg, hade lika gärna kunnat stanna hemma och plugga till Svenska provet som är imorn. Vi gick i alla fall till Anna, vår coach och hon tyckte att han var lite väl hård, så
FUCK YOU ANDRÉ..

Efter det gick jag och Linn, upprörda, till Il Piatto och åt, sen kom Cissi. Under lunchen fick jag sms från Ida, sötnosen jag inte träffat på länge, hon har lov nu så vi gick och fikade och hade det allmänt trevligt, vi pratade om allt och inget, hur mysigt som helst sen bestämde vi att hon ska komma över till mig och Tobbe på fredag så ska hon och jag ha en riktig tjejkväll!
image552


Nu är jag hos mamma och ska försäka plugga nu.

Hoppas ni har en trevlig dag!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Ida

längtar till fredag :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback