Karro

image11

Du är min snygging tjejen <3
Älskar dig, jag saknar dig redan. Hoppas du har det bra nu på semestern!


Dagen innan

Hej, idag är det torsdag och jag är hos min älskling, sista gången det här året.. =( Åker till Italien imorn, vill inte, ska fira jul med släkt. Får väl se hur det slutar.. Släkten är inte rolig.

Tänkte bara berätta att jag tycker väldigt synd om min söta kompis Karolina och hennes familj, i tisdags skulle dom åka till Thailand, men om man läser på aftonbladet http://
www.aftonbladet.se/nyheter/article1503583.ab, så förstår man att det inte gick nå vidare. Om nån inte orkar läsa den så kan jag berätta hennes histora.

I tisdags kl 23.55 skulle deras plan från Arlanda lyfta, men runt 3 fick de reda på att planet var försenat 6 timmar(?). Jaja tänkte dom och planerade att de skulle åka runt 3 istället. Karro gick upp halv 2 och dom åkte sedan iväg. När de kom till arlanda fick de reda på att planet var yttligare 2 timmar försentat, vid det här läget började dom bli lite små irriterade, och sedan efter ett tag va den yttligare 1 timme försenat. När det var dags att gå på planet gick de på och där satt dom i 3 timmar innan dom fick beskedet om att planet inte skulle gå den dagen, det var då Onsdag och dom hade väntat länge... Sakerna de hade köpt på taxfreen fick de inte ta med sig eftersom det var vätskor..=/ Dom fick två alternativ av flygbolaget, antingen bo på hotell vid Arlanda eller få taxin betalad. Dom valde att åka hem. På kvällen fick de reda på att planet skulle gå 12 nästa dag (idag). Så imorse gick dom upp 7 för att göra i ordning sig, dom hade ingen packning med sig för den var ju redan incheckad så ingen deo inget smink och inga rena kläder.. Stackars dom. Så imorse ringde dom och sa att planet var försenat till 3 så Karro kom till skolan och åt lunch med mig =) Men så kom en taxi och hämtade dom runt halv 1 och dom åkte iväg. Väl framme på Arlanda fick de reda på att planet var försenat till 18.15, för att förlåta passagerarna hade Fritidsresor dukat fram godis och sötsaker..(som om det skulle hjälpa dom?) Tillsluta fick de komma iväg, 19.15.. planet var då 43 timmar försenat.. HERREGUD!

Hoppas detta inte händer mig imorn.. usch!

Jag vill inte åka jag vill vara med min älskling, tur att det bara är en vecka.. Jag kommer hem den 28:e halv 1 då ska jag sitta på Arlanda i 5 timmar och vänta tills mitt tåg till Jämtland och min älskling, så ska vi fira nyår där och sen fyller ju min älskling 20 =)
Kommer verkligen sakna dig Tobbe <3

Jaja nu ska jag inte trötta ut er på mina tråkiga ord.

Puss och Kram!


Här igen

Hej, de va länge sen.... igen.. måste skärpa mig.

Har haft det jobbigt nu ett tag kanvara därför som jag inte har skrivit. Mycke i skolan och mycke överhuvudtaget.
Orkar inte berätta men kan ju säga att jag entligens ka flytta från min mamma, även om det känns jobbigt så vet jag att för att jag ska må så bra som möjligt måste jag göra såhär.

I torsdags träffade jag söta Ida vi fikade på odenplan och pratade så som flickor brukar prata. det var iaf jättemysigt<3

Tänkte berätta att jag nu har fått ett jobb =) En resaurang på Kungsholmen, öppnar i januari, återkommer med vad den heter, så får ni komma och äta där =)

Hade nationelltprov i Matte B igår, usch och fy, va inte min dag igår, mådde inge bra men men tur att det inte kan sänka mitt betyg.

Började med Öljäst igår också ska stärka mina naglar och hår och så ska jag tydligen få finare hy. Inte för att jag behöver för håret men men kan va kul å testa de =)

Nu sitter jag ännu än lördag och har tråkigt, vet inte vad som har hänt med mig, jag är trött hela tiden, men de är skönt att vila på helgerna. Få se om söta Karro kanske kommer förbi oss senare =)

Imorn ska jag jobba, skönt att göra nått iaf, Lens Way 9.30 till 18.15. Önska mig lycka till, vet inte om jag kommer ihåg vägen från Kista.. =)

Puss och Kram