Ledig dag = fredag den 13:e

Hej
Kul att den första lediga dagen man har på lovet är fredag den 13:e.. Jag och Tobbe har sovit hos pappa inatt och idag tänker vi inte göra något. jag har alltid otur, då kan ni ju tänka er hur det skulle vara fredag dn 13:e?

Ska väl äta lite frukost snart och sen börja söra oss mot Tobbe, vi har väl lite å städa hemma kanske...


Vad ska ni göra freda den 13:e?

Ciao

SOMMARLOV

HEJ!
Har ni sommarlov än? Det har jag och det är helt otroligt för det känns inte som det, känns som om jag ska ha nått stort prov nästa vecka.. Igår hade jag skolavslutning, betygen var superbra, men synd bara att 1:ans betyg stod där också för de gjorde att det såg sämre ut..

Igår mötte jag Karro vid 11 pratade lite och drog sen till skolan där vi fick välja estetisk verksamhet inför 3:an (fattar ni, jag har ett fucking år kvar på gymnasiet) sen fick vi betygen och sen var det en lite cermoni i rålis (grundskola, känns lite skumt att ha avlutningar där, och ännu mer skumt att vi antalgigen kommer ha vårat utspring från den också). Sen åkte jag och mina tjejer till Odenplan och åt lunch på Dubbel W, åt världens godaste caesar sallad. Sen från ingenstans kom solen (om ni inte redan visste det så var det mulet på morgonen, självklart endast för att JAG skulle ha skolavslutning).

Efter lunchen åkte jag och Ida med bussen till Sundbyberg där Ida skulle klippa sig, snäll som jag är väntade jag på henne, sen tog vi pendeln hem.

Självklart såg man matcehn på kvällen, fy fan va Sverige är bra!


Idag ska jag jobba klockan 17.00, tills dess hade jag tänkt sola men om ni bor i Stockholm denna dag kan ni kolla ut och se ösregn, har fan inte regnat på flera veckor och just idag, första dagen på lovet så smäller det.. KUL! Så nu sitter jag här i köket hos mig och Tobbe och skriver här, för det var ett väldigt bra tag sen jag gjorde det..



Sen tänkte jag bara säga att jag saknar redan mina små vänsingar som nu sitter på planet till Nice.. Linn, Ida och Sara kommer hem på midsommar eller dagen efter så då ska vi ses, men Karro kommer hem 5 Juli, men då jävlar ska vi ses gummsis!


Limmon tjejer! Ett minne för livet.. <3


Nä nu ska jag nog ta mig en dusch, raka benen, göra hårinpackning, göra ansiktsmask, smörja in mig och vara fin.

Puss mina kära läsare <3

Lördag-Bräcke

HEJ
Vakna?

Fy va jag e trött, har igen anledning att vara de egentligen, gick och la mig före alla andra igår ´även fast dom kollade på film i samma rum som jag sov i.

Idag ska killarna vea (hugga ved) och vi tjejer ska sola och heja på killarna :P
Nu ska vi bara vänta på Jimmy sen tar vi fyrhjulingarna upp till Öratjärndalen (en mil upp i skogen = ingen mottagning på telefonen, men det är de värt, så himla fint där uppe)

Nu ska jag väcka Tobbisen,

Ciao

me<3fyrhjuling


 självklart fick vi soppatorsk.. (jag "ACKACK")

Bräcke

Hej hopp
Jag är i jämtand och har sjukt kul. har kört fyrhjuling idag och självklart (med min tur) brände jag mig.. usch aj aj.

Har en dag kvar i skolan så himla skönt.

Ha de bra <3

KLAR

ÅHHHH, ÄNTLIGEN!

Jag är äntligen klar med allt i skolan, har fått nästan alla betyg och jag är väldligt nöjd. Nu är de sommarn som lockar.

Som ni märkt har jag bloggtorka, okar inte skriva, skriver ibland när ja orkar, hehe, lägg till mig på
bloggkoll så kan ni hålla koll när jag uppdaterar =)

Ciao