Melodifestivalen?

Jag antar att många såg melodifestivalen.. jag var en av dom och jag tycker Agnes låt va bra, men vad hade hon på sig? lite coolt kanske men inget jag skulle sätta på mig.. Agnes låtar är faktiskt väldigt bra har jag kommit på, fastnar verkligen på huvet och man kan inte sitta still.. Måste spexa när jag lyssnar på musik, kan inte bara lyssna, måste sjunga till någon och jag känna något, haha, låter så djupt, men men sån är jag.

Att hoppa omkring och sjunga är min vardag, kan vara höjdpunkten på dagen ibland,.. hur sjuk jag än är så orkar jag alltid lyssna på musik, för hur kul är det inte att sätta ipod hörlurarna, dra upp volymen till max och bara leva sig in i musiken, varför inte använda ipoden som mick, eller kanske tandborsten ; )

Någon gång kommer ni få se bilder från en typisk emilia-sjunger-för-sig-själv-dag, och jag lovar att de kommer va kul..

Nä nu ska jag prata lite med mina vänner och sjungalite, sitter redan och hoppar på stolen..

Ciaoo

Middag hos moster

Hej hopp!
Nu ska jag och Tobbe snart åka till min moster för lite middag eftersom hon fyllt år och kolla lite melodifestivalen, det ska verkligen bli jättemysigt eftersom det var länge sen jag träffade henne, förutom när hon kom och köpte en BRApocket på mässan :) Men nu ska jag nog göra i ordning mig... hoppas ni får en trevlig lördag!

Ciaoo


BRApocket med Kenza

Juste, på mässan gav vi en BRApocket till Kenza, och här har ni en bild på henne med den, hoppas den kommer till använding :D


Hemma från kryssningen

Jag är hemma och jag är hel ; )... Idag ska jag nog inte göra nått.. super skönt, om inte Carro Moberg från Bräcke ringer och vill ha med oss ut en stund ikväll, vi får se.. honär här bara några dagar och jag är alltid upptagen med något så nu måste det bli av:D Imorn ska jag och Tobbe på middag hos min moster, ska bli super mysigt, de va så länge sen...

Nä nu ska jag nog inte göra nått..

Ciaoo

Sängliggande

Åh så skönt att fortfatande ligga i sängen, så underbart att kunna somna till när man vill : ) förutom att sova har jag idag ätit en toast och läst ett kapitel i min  bok.. så mycket är det tillåten att göra om man heter Emilia och ligger i sängen idag..

Ciaoo

Läkarbesök..

Nu har jkag äntligen varit hos läkarn,  först gjorde dom ett prov på körtelfeber men det va de inte så det kom sen fram att jag har influensan och streptokocker (stavning?).. så jag har fått massor med medicin, bla penicilin för 600 kr.. kul...

Så nu är det bara att vila så att kryssningen blir en succé :D på onsdag bär det av, tjoho!

Idag köpte jag världens smartaste grej för mig som är te-beroende.. det är en mugg från coffiehouse by george, som kostade 50 kr, men det bästa med den är att jag kan komma in när jag vill och hur mycket jag vill och fylla på koppen med vad jag vill för endast 10 kr!! hur bra är inte det, känns ju onödigt att betala 14 kr om dagen varje dag för att köpa te på pressbyrån när jag till och med kan ta med te hemifrån i den!! hur bra som helst och jag är nöjd förutom att jag brände sönder hela halsen när jag tog första klunkern, haha, typiskt mig!

Nä nu ska jag gå och vila, Karro kanske kommer och sover här sen :D

Ciaoo

God morgon!

Om man nu kan säga så.. Jag är så trött än, och har sovit så mycket.. idag ska jag försöka städa lite så att det ser lite bättre ut här.. ni vill inte veta.. två dygn med sten hårt arbete med BRApocket ger resultat, både för företaget men även för lägenheten.. uscha, vill knappt vara här inne..

Imorn är det måndag och jag är ledig, så skönt, men jag ska pallra mig till stan för att gå till läkaren.. tror att det behövs =P..

Nä nu måste jag börja städa : )

Ciaoo


Kroppen skriker efter sängen

Nu när jag varit sjuk men ändå jobbat som en gris så har kroppen inte fått vila, och nu äntligen när det är över så måste jag ligga i sängen hela dagarna, är s¨trött, orkar verkligen inte röra mig. det var typ det jag har att berätta, haha.

Sov gott <3

Helgens planer

HAHA vill ni verkligen veta?, Ok då

- Sova
- Hosta
- Snyta mig
- Hosta
- Titta på TV
- Äta
- Hosta
- Snyta mig
- Sova

Typ så kul ska jag ha, hoppas ni får det roligare :)

MÄSSAN AVKLARAD!

Då va den efterlängtade mässan avklarad och jag som har varit sjuk i glera veckor kan äntligen pusta ut och inte behöva tänka så mycket, hur skönt som helst. Mässan har verkligen varit en upplevelse, har träffat många roliga människor och haft otroligt kul alltifrån monter bygget till försäljning och invigning. Vi har sålt bra och vi är nöjda, det är väl det som är huvudsaken, även om vi inte vann några tävlingar så har vi haft kul,, vilket jag ser som det viktigaste!

Hoppas ni besöker vår hemsida,
brapocket.se, och klickar hem en och annan ficka, för som sagt, du kan inte leva utan den ; )



När jag kom hem idag somnade jag, tror min kropp håller på att kollapsa, måste verkligen vila nu dom här dagarna fram till KRYSSNINGEN på onsdag!! Så nu ska jag nog fortsätta sova! Godnatt alla söta <3

Ciaoo

sjukast i världen!

så är det och jag orkar inte skriva ett inlägg för jag gjorde de nyss och allt försvann och jag har ingen ork. Jag bjuder på en jag-tycker-synd-om-mig-själv bild : )



Krya på mig ! ; )

Alla <3 dag!!

Idag är de alla hjärtans dag, hur mysigt är inte det. Vår plan för dagen var att åka till stan och kolla lite och ta en promenad till gamla stan och äta vofflor och sen åka hem och äta mysmiddag.

Men inatt vaknade jag och kunde knappt andas för jag har blivit så sjuk så jag orkade inte åka in, så vi har mest tagit det lugnt och fixat i lägenheten, sen åkte vi till Kista och kollade lite och åt middag, det var mysigt så nu är jag hemma igen och ska nog mysa lite och dricka lite vin.

Köpte ett läppglans och nagelacks bortagningsmedel och så fick jag ett underklädesset av ¨Tobbi i alla <3 dags present.. :D



Ciaoo 

HEMSIDAAAAAAAN!!!!

Nu finns vi på nätet, hemsidan är dock inte helt klar, men man kan se om produkten, innan helgen är slut kan man beställa :D

http://brapocket.se

Jag kan berätta om produkten mer.. men gå gärna in och kolla! Vi har världens planer dessutom, men dom kan jag inte dela med mig med för det är extrema saker.. vi är bäst! vi ska  vinna och gör vi inte det ska vi fan tjäna pengar!!!!!

Ha en bra fredagskväll, jag har tillbringat all tid till att sy ikväll...

Ciaoo

Tordag - FÖRETAGSPRESENTATION!!

Åh jag tror inte att det här är en bra dag för en så viktig sak som min företagspresentation.. Jag är sjuk som ett as och har knappt någon röst kvar, jag har haft så mycket att göra den här veckan, därav inget bloggande.. jag ska snart ta mig till skolan för en lektion för att sen åka till Stadshagen där vår presentation går av stapeln! Är sjukt nervös men har inte känt av det förän nu.. Om exakt en vecka är mässan och jag är extremt taggad, fattar ni vilken upplevelse att vara ett av de 350 företag som ska ställa ut!!

Nästa vecka kommer jag att vara ledig tisdag och onsdag för att kunna jobba och slita med det sista inför mässan så att allt är perfekt! vi behöver verkligen det!

Kom och besök oss på mässan, BRApocket UF i monter B:0521, gratis entré och massor med bra varor fast våra är ändå bäst.. mohahah..

Nä nu ska jag gå upp och kolla om Tobbes pappa ska åka, ska åkla med honom till sumpan :D

Ciaoo, önska mig lycka till ;)

ontont

nu har jag så där ont i huvudet igen och ont i halsen, varför kan jag aldrig bli frisk? stackars mig.. måste sova, men jag kan fortfarande inte skit uppgiften :(

Nu ska jag sova, nu måste jag väl kunna somna eller?

Den bjuder jag på...

Jag har kommit på att man måste bjuda på sig själv, för då kan man skratta åt det istället för att skämmas, livet blir så mycket lättare om man skrattar, så jag bjuder på den här, hoppas ni gör det också ;)


Gången innan i lördags var det spakväll, behöevr jag säga mer? ;)

Sjukt stressad

Jag är så stressad har så fruktansvärt mycket att göra.. orkar inte, hoppas jag får G på provet imorn, man kan ju inte få mer så de e ju skönt iaf :P Snart ska jag sova, har inte gjort annat idag än att plugga.. men jag får inte in skiten, ska nog sova snart. Hoppas ni har en trevlig kväll!

Ciaoo

Borde plugga

Jag kunde verkligen inte sova inatt, la mig halv12 men låg och vred och vände mig, sen ringde klockan halv6 och jag hade fortfarande inte somnat, då kände jag att det inte var en bra dag, dels har jag ingen lunch och dessutom hade jag inte sovit, och jag hade ju prov idag, hoppas att det gick bra ändå. Nu är jag hemma och måste börja med internationella ekonomin. får väl se hur det blir...

Är otroligt jävla trött och orkar inte plugga...

Ciaoo

i min ensamhet

Jag kan inte somna, men jag måste men jag vill inte. jag vill prata med någon men ingen är inne.. kanske att man ska sy lite :)

Godnatt kanske

Bilder från lördagen!


















Lördags outfit





Lila kofta/jacka - Gina Tricot
Vit t-shirt med tryck - H&M
Ljusblå jeans - Wrangler

Bilder från fredagen!

Fredagen, hos Karros pappa..












Gårdagen <3

Hade så otroligt mysigt igår med mina underbara vänner Carro och Kakan. vi gjorde goda drinkar, kollade på melodifestivalen som vi för övrigt var super arga över, hur fan kunde "Sälla, Snälla" gå vidare, det måste vara årets sämsta låt, jag va så arg.. tyckte Marie skulle gå vidare :) Sen sjöng vi singstar, och jag måste verkligen träna på att ta deras toner, jag tycker att det lät bra, men vem tycker inte att man själv låter bra? haha, men jag tyckte att det var den röda micens fel.. självklart! ;D Sen vid typ 12 satt vi och snackade tills Tobbe kom och hämtade mig och Kakan tid halv 3 :)

Super mysig kväll och idag är det plugg som gäller, har gjort egna instuderingsfrågor eftersom det brukar vara min studieteknik och eftersom vi inte fick några så gjorde jag egna, kreativt va? :D Så nu ska jag bara lära mig skiten.. om jag känner mig klar senare får jag väl börja med internatinella ekonomin eller sy lite kanske :)

Bilder från igår och fredagen kommer senare, har inte tid att lägga in bilderna än, det tar typ 5 minuter per bild pga av upplösningen..

Ciaoo

GRATTIS KARRO!

Idag fyller Karro 19 år! och igår skulle det firas. Vi började med middag hemma hos Karros pappa, fondue(stavning?) hur smaskigt som helst. Sen hade Ida och Sara fixat en underbar tårta, masker och tutor. Vi hade jättemysigt och bestämde att vi ska ha middag 1 gång i månaden :)

När vi hade ätit klart och var klara att gå så körde hennes pappa oss till Alvik och där tog vi t-banan till rådmansgatan! Sen skulle vi till Ego där de va proppat med folk just den kvällen. Det var så jävla kul för typ hela min klass va där och jättemånga från min gamla klass i Aba! Sen åkte jag hem tidigt för jag ska plugga idag.. har psykologi prov på måndag och internationell ekonomi prov på tisdag och företagspresentaton på torsdag, vet inte hur jag ska hinna.. Så nu sitter jag här framför datorn.. och ska plugga.. Ikväll ska jag till andra Carro och ha drinkkväll med några tjejer, ska blir mysigt!

Nä nu måste jag återgå till mitt pluggande som jag inte börjat med ;D

Ciaoo

Trött emilia

Hola!
jag är så fruktansvärt trött idag. Var hos läkarn vid 11 och fick ett cortison-nässpray utskriven för mitt huvud, Sen åkte jag till Karro en stund och drack te, på väg till skolan ville jag har mer te (jag är teberoende) så jag hoppade av vid ilpan och där träffar jag Sara och Linn så jag stannade där med domt ills vi började. Vi har bara en lektion på torsdagar men alla va så satans trötta så vår lärare orkade knappt med oss:P På vår lilla bensträckare pratade vi om morgandagen då vi ska fira vår älskade Karro.. vet inte om vi blev nå klokare efter det.. När lektionen var slut fixade vi lite med UF och sen åkte jag hem för att sy lite, men jag är så otroligt trött så jag orkar inte.. =/

Ska nog spendera kvällen i min soffa och dö.

Den där underbara vänsingen!

Jag har många underbara vänner, och idag bevisade Karolina hur en riktig vän ska vara. Du är så underbar, om du bara visste hur mycket jag älskar dig min lilla vänsing, du finns alltid där när man behöver dig, du är alltid glad och gör mig på bra humör, hur arg, ledsen eller trött jag är så gör du mig alltid glad! Det är så kul att umgås med dig och jag har aldrig tråkigt.

Om du bara visste hur glad jag blev för kexchokladen jag fick. Hur gulligt är inte de, när jag var ledsen idag smög hon ner en liten kexchoklad i min jackficka och ringde när vi skiljts och bad mig kolla i min högra jackficka, och där låg den och man kunde nästan se genom telefonen det där otroliga leendet som du alltid har. Jag blev superglad och log hela vägen hem!



Underbara vänsing <3

Händelselösdag

Har verkligen inte gjort något idag. Igår var jag i skolan och sålde min produkt, jag tror att jag måste berätta snart.. men när hemsidasn är klar då jävlar. Iaf öppet hur gick bra fick mer än väntat sålt och efter det begav jag mig till stan för att träffa Sandra, vi åt lunch i kungshallarna och sen tog vi en runda i stan. Fyndade 3 tröjor på Gina Tricot. En beige tröja en sån där som är på alla reklamer fast som där är rosa, en vit tubtopp och en lila kort och tunn jacka. Orkar inte fota för jag är helt slut..

Men hoppas ni har haft en trevlig helg, vill säga hej och krya på dig Sandra som ligger på akuten för blindtarmen, tänker på dig <3

Ciaoo