Valborg

Idag är det valborg, Jag och Tobbe ska träffa Karro och Fia sen ska vi till Vs (Tobbes bardomskompis). Hoppas ni får en trevlig kväll!

image596

Min Tobbe

Jag älskar dig så mycket och jag vill vara med dig hela tiden, jag saknar dig kom til mig nu, min älskling, Puss puss puss<3<3<3

 image595

Dålig uppdatering

Förlåt mina söta små läsare, jag är jättedålig på att uppdatera, men jag har haft ganska mycket för mig de senate dagrna. I söndags jobbade jag och kom hem sent, så jag gick och la mig, igår va jag i skolan och efter skolan åkte jag Ida och Sara och fikade på gamla Ginos, vi hade jättemysigt och efter det åkte vi till Sara där vi skulle fixa mitt hår men det verkar som om jag aldrig kommer få tillbaka mitt fna hår. Men jag ska i alla fall till frisören nästa vecka nångång tror jag.

Idag har vi haft information och layout prov, tog mig max 5 minuter att skriva det, hoppas det gick bra, för det var sjukt lätt, hatar när det är så lätt för då vet man inte hur mycket man ska skriva... Sen gick vi ner till vår lilla solplätt oh köpte med oss sallader och hade allmänt mysigt!

Ikväll har jag träffat Tobbe en snabbis och hans två kompisar, sen har jag gjort mitt PM och min Rättskunskaps analys, så nu är de inskickade, lite nervös faktiskt, de pirrar i magen, hihi.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, sitter hemma hos pappa med Tobbes dator för jag började skriva hos Tobbes kompis Oskar men hans internet var sämre än mitt(?) Jag trodde inte att det gick..

Vad gör ni en tisdagskväll som denna?

Jag idag

image594

Söndag

Nu har ja tvättat håret 4 gånger för att minska effekten på färgen i håret, för jag ska åka och jobba om en halvtimme. ska jobba mellan 15-21 så kanske att jag skriver nått när jag kommer hem.


Vad ska ni göra idag?


Tråkigt

Nu sitter jag här, har riktigt tråkigt, har precis skickat in FekB:n, är skit nervös, mitt betyg hänger på denna uppgift... Måste få MVG. Har faktiskt varit jätteduktig denna helg, det enda jag har kvar är att til´lägga den där lagen som har försvunnit. Och skriva klart nån mening på mitt PM, men det ska jag göra på måndag för jag vet inte vad jag ska göra, måste fråga mina lärare.

Är skit trött, men måste vara vaken, om en timme ska jag och Tobbe åka och hämta min syster och hennes två kompisar på SBN som är på KTH. Eftersom jag är en sån snäll syster.. och för att dom ger oss pengar, hehe.

Jag har faktiskt blivit brun idag, är inte så blek längre, känns otoligt bra, kände mig som en död zombie.

Vad har ni gjort eller gör denna lördagskväll?

Bilder från vår underbara dag i solen

image587
image588
Dagen var så underbar. Det var varmt. Det var soligt. Hoppas att vi får uppleva det igen.
















































Bilder från dagen då vi spelade in filmen

SÅ här snygga var vi! Om ni undrar så spelar jag en 12 åring, jag ser INTE ut såhär i vanliga fall

image584image585


image586

Ny design

Vad tycker ni om min nya design? är ganska nöjd faktiskt!


image583

Årets första dopp, nästan

Som alla som har läst min blogg ett tag vet har jag badat isvak, vilket var årets första dopp, men nu för sisådär 15 minuter sen badade jag i Tobbes pool , dom h¨ller på och fylla på den och det är typ 15 grader men jag badade, det roliga var att ingen trodde att jag skulle bada,men jag är modig! hehe, det var skönt, inte alls så kallt som jag trodde!

ciaoo

inte mycket kvar

Nu har jag gjort ganska mycket. Skrivit klart FekB:n, Nästan gjort klart Rtk, men jag upptäckte att den sista lagen jag ska skriva om inte finns längre, kul att vi tagit med den i vår ´film... läst EngB och solat, ikväll ska vi grilla.

VET NI VAD!?

Tobbes familj har köpt, trummor och en bas, Sanna hade redan en elgitarr och Joel hade en synt. hur kul som helst! Nu ska jag tvinga pappa att lära mig spela bas! =)

Ciao

Plugg-lördag

Har varit vaken sen klockan 9.40, såg solen och kutade upp i bikini, men möttes av otrolig kyla, fy tusan va kallt de va, sp jag gick in lika snabbt som jag kom ut. Bestämde mig för att fortsätta plugga istället. ska kolla om de är varmare snart =)

Har i alla fall gjort klart FekB:n nu, tror jag, är lite osäker vad som ska vara med. Och har nu börjat på Rtk, känns helt okej, är inte så krångligt som jag trodde.

Jag undrar om det är varmare nu..

Ciao


Plugg-lördag

Har varit vaken sen klockan 9.40, såg solen och kutade upp i bikini, men möttes av otrolig kyla, fy tusan va kallt de va, sp jag gick in lika snabbt som jag kom ut. Bestämde mig för att fortsätta plugga istället. ska kolla om de är varmare snart =)

Har i alla fall gjort klart FekB:n nu, tror jag, är lite osäker vad som ska vara med. Och har nu börjat på Rtk, känns helt okej, är inte så krångligt som jag trodde.

Jag undrar om det är varmare nu..

Ciao


EN SYSTER

JAG SKA FÅ EN LILLASYSTER!!
Jag är så lycklig, även fast jag har en syster så är det roligt att få en till, jag får köpa små söta klänningar och sätta rosetter i håret, åh så roligt, jag är så glad!

Ska plugga hela helgen, känns ju sisådär roligt.. men det här gjorde allt lättare!

Planer för helgen:

  • Fredag - Företagsekonomi B
  • Lördag - Läsa igenom Engelska B häftet inför nationella, Rättskunskapsuppift, PM och om det är fint väder ska jag sola!
  • Söndag - JOBBA, info och layout

Låter som en rolig helg va?



Underbara, undrbara dag

Kan ju börja med att berätta att jag blev otroligt missnöjd med färgen på håret, ser seriöst ut som ett trafikljus.

Dagen började med att jag åkte till Karro för att få låna l´kläder eftersom min hårfärg skärde sig med mitt klädval jag tog med till mamma. Sen åkte vi till skolan och hade snack med lärarna i smågrupper där vi fick föra fram våra åsikter om skolan, för våran utverdering var inge vidare. Efter det hade vi redovisng och det gick jättebra!

Efter skolan gick vi och åt på Ellen och sen gick vi och solade, först gick jag, Linn, Ida och Sara, sen gick Ida och Karro kom istället. Vi låg och solade och hade jätte trevligt, efter ett tag kom Nadine, Tova, Petra och Jesper så va dom där och sen åkte jag Nadine och Karro till Västermalmsgallerian och jag köpte ett par skor och ett par chinos.

Jag och Nadine fortsatte till Kista där Tobbe hämtade oss och nu sotter jag med min älskling som jag saknat så mycket!

Hoppas att ni har varit ute och njutit av solen idag!


Hos mamma

Idag har vi legat i solen, hur undebrart som helst.

Efter skolan åkte jag först till Hellasgården för att vi skulle ha en vanding men jag har int i knät så jag slapp, så jag åkte och lämnade in ett par skor och sen köpte jag mig en glass men jag tror inte att det var menat att jga skulle äta en idag för när jag öppnade glassen trillade den i sanden...

Sen mötte jag upp mamma och vi åkte och köpte hårfärg, så nu ska vi färgahåret. Kollade lite i affärer, sen mötte vi upp Karro och gick och åt på Texas Burger Co. det var jättetrevligt, kom nyss hem, så nu ska vi fixa håret och sen ska jag öva lite på min och Karros redovsing som vi sk aha imorn

Ha det bra"

Ciao


Ingen lust att blogga

Jag börjar tröttna på at blogga, vet inte vad jag ska skriva. Kommer kanske iån om ett ta igen!

Skola

Sitter på lektion nu, har precis haft rättskunsakp, imorn ska vi göra filmen =) och sen hade vi Svenska och vi gick igenom muntliga nationella, och jag är så arg, funderar fan på att skita i uppgiften!

Efter skolan ska jag och Karro göra FekB redovisningen och sen ska jag och Tobbe vara barnvakt åt Neo.

Om jag orkar och har tid skriver jag senare. Känns inte som om jag har något att berätta, jo, Solen, visst är den underbar?

image579

Trött

Nu har jag ätit, jättegott. Lekt med Neo, Nattat Neo och nu är jag hur trött som helst, nu väntas bara min otoligt goda tårta jag gjorde förut! =)

Har inte så mycket att berätta. Idag hade vi Engelska första lektionen, kollade klart på en film och fick info om Nationella Provet nästa vecka, sen hade vi FekB, då kom det en Revisor som föreläste för oss, det var ganska intressant!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, några förlag?


Måndag

Nu är jag hemma, har skrivit en vägbeskrivning på Italienska och lämnat in den, nu ska jag göra en tårta och fira Mies födelsedag!

Hörs senare!

Ciao

Underbara sol

Från att jag skrev förut till nu har jag suttit i solen och tittat på när Tobbe och hans pappa har fixat poolen! har pluggat lite och solat lite, har faktiskt fått färg! Dock syns inte det på bildenra, eftersom jag ser ut som en död zombie. Och vet ni vad jag såg en humla, det är ett teckan på att ¨våren är här! Tobbe åkte och handla kycklingfilé för ikväll ska vi grilla!



image576image578

En perfekt dag



 


Min uppdatering suger, förlåt

Kan ju börja med att förklara varför jag inte har tid att skriva..

  • Förra veckan skulle vi göra en bok-analys + att jag skulle börja jobba på Coop
  • Denna helg har jag varit jättetrött efter veckan som varit
  • Nästa vecka ska jag och Karro redivsa Probi AB + att vi ska göra en film på Rättskunskapen
  • Dessutom har vi nationellprov i Svenska B

Jag har alltså otroligt mycket att göra så hoppas ni förlåter mig. Har precis renskrivit "Probi AB" uppgiften och skickat den till Karro. Ska nog ta mina NP-papper (Nationella Provet) och sätta mig i solen och läsa igenonom de.

Hoppas ni har varit ute i det otroligt fina vädret idag!

Hoppas jag hinner skriva senare, men det tror jag nog

Ciao


Lördag

Förlåt för att jag inte har skrivit nått idag men jag gick upp klockan 10 och gjorde i ordning mig för att gå till pappa, men det blev ingen tårta ska göra en tilol på måndag när Mie fyller år på riktigt. Efter det tog jag bussen till jobbet och har jobbat till 22.15. När jag kom hem pratade vi med TObbes morbror och hans tjej från Bräcke, så jag har inte haft tid att skriva.

Hörs imorn, ska renskriva mitt och Karros FekB arbete om Probia AB imorn.

Godnatt!

PS. det verkar som om minm blogg håller på och flytta DS.

Dagens outfit

image572
Svart skinnjacka, Rock n' Blue
Beige kofta, Zara
Vitt linne med tryck, H&M
Svarta jeans, Replay
Svarta pumps, DinSko
Svart väska, H&M
Mönstrad halsduk, Italien

SOLEN

image570

 Jag och Linn i solen, kolla kontrasten!

Fredag, underbara dag

Ursäkte för dålig uppdatering men jag jobbade ju igår till 22.15 sen skulle jag hem och missade bussen så jag kom inte hem förrän hakv 12. då åt jag daim-tårta, hallon och en bulle, det blev min middag.. Känns ju bra =)

Jobbet gick jättebra, och imorn ska jag jobba igen.

Idag, världens undrbaraste väder, dag allt!


Efter vår mentalaträning gick jag, Linn, Sara, Karro, Niklas och Ludde till WKB och åt lunch, ingen höjdare måste jag säga, kycklingen var för salt.. Efter ett tag åkte Sara hem för att hämta träningskläder. Då gick vi andra till "sjöpaviljongen" och satt i solen, helt underbart! vi satt ute på en brygga och solade, fick lite färg faktiskt..

20 minuter innan vi började gick vi till skolan och kom precis när Rola öppnade dörren. Sen hade vi en föreläsning om UF, ungt företagande. Efter det hade vi Rättskunskap och vi fick vår examinationsuppgift, vi ska göra en pjäs, men vi ska göra en film, ska bli så roligt, haha.

Efter skolan åkte jag, Karro och Sara till gymmet och gick på ett skivstångspass, hur jobbigt som helst, men kul! SKa börja gå på det passet varje fredag!

Nu är jag hos Tobbe och har precis duschat. Är hur hungrig som helst, undra vad det blir för mat..

Imorn ska jag och Tobbe gå här ifrån halv 12, vi ska till pappa och baka en tårta för Mie fyller år på måndag så det kommer lite folk imorn, men då är jag på jobbet...

Hörs senare

Ciao

Tröött

Idag gick jag upp halv 8, åt frukost, sminkade mig och gick till bussen, klockan 9 träffade jag Karro i skolan och nu har vi börjat vårt FekB arbete, har skrivt typ 3-4 sidor i stödpunkter. Så det känns bra att ha börjat i alla fall. Jag är jättetrött och det känns inte så bra nu eftersom jag ska börja jobba på Coop Forum idag.

Nu sitter jag i skolan och ska ha Info & Iayout, har ingen aning om vad jag ska göra..
Efter det ska vi äta lunch och sen har vi två lektioner, Engelska och Svenska. 17.30 gäller det, då ska jag jobba. Ska jobba till stängning, 22.15, för tydligen så har dom ändrat stängningsrutinerna..

Nu börjar lektionen

Kanske inte hinner skirva idag eftersom jag komme rhem sent och kommer antagligen vara väldigt trött.

Ciao


Dagens outfit

image569

Kofta, forever21.com
Vitt linne, H&M
Ljusblå jeans, Gina Tricot
Silver klocka, DKNY

Hos mamma

Nu sitter jag hos mamma. Vi har varit och handlat middag, det blir färsk pasta med pesto och ett jättegott bröd. Sen köpte vi lite fikabröd så ska vi ha myskväll..

Mina fötter har ömmat idag eftersom jag har haft mina nya skor på mig.. Har inte så mycket att berätta om dagen, vi har haft engelska, that's it.

Hur har er dag varit?

Om Karro

För den som undrade, Karro är singel!


Skolan

Nu sitter jag i skolan, kom till italienskan, upptäckte att jag hade glömt boken, fick gå igen... SUCK. Så nu sitter jag här och har tråkigt. Har kollat lite på valbara kurser, ska välja, Matte C, Ungt företagade och finasiering och kalkylering. Får se hur det blir.

Men nu kom Karro!

Ciao


Till min vän

Karro, kolla inlägget, "Lördag kväll" under februari 2008!

Det stämmer, min söta och snygga väl.

Therese Raquin

Nu har jag skrivit klart bok-analysen, kändes som om det gick ganska snabbt, vad tog det, 2 timmar, oj, känns verkligen inte som det. Men jag är rätt nöjd, hoppas på ett VG i alla fall. Men självklart satsar jag på ett MVG.

Nu tänkte jag och Tobbe ta ett bad. jag är lite frusen.. Förresten, olyckan fröut, det är löst nu. PJUW

Jag är ganska trött, ska nog sova ganska tidigt idag, så säger jag jämt, hur ofta händer det? Jo när jag somnar framför TVn.. vilket nästan är aldrig.

JAJA, hoppas ni har en trevlig kväll, och till mina klasskompisar, Don't worry, uppgiften är inte så svår som den verkar!

Ciao


Kläderna..

Efter skolan åkte jag Karro och Ida och hämtade kläderna, som viasade sig snyggare än vad vi trodde, men jag och Karro har köpt skor, och dom har inte hänvisat till nån storleksguide så vi köpte för små skor, men jag älskar dom så jag tänker ha på mig dom ändå! sådeså, bilder kommer, men kläderna var ändå grymt snygga!

Nu är jag hos Tobbe, har precis ätit och nu ska jag skriva bok-analys. Skulle egentligen varit hos pappa men det hände en olycka.

Hörs senare

Ciao

Tisdag

Nu har jag pratat med min chef, ska börja på torsdag, hur bra som helst.
Efter skolan idag ska jag och Karro hämta kläderna!

Nu har jag lektion, hörs senare

Ciao

KLÄDERNA ÄR HÄR!

Efter skolan åkte jag, Ida , Karro och Sara och tränade, vilket var en dum idé ör det var smock fullt på gymmet, det fanns inte plats på ett enda pass, alla maskiner var ulla, så det slutade med att vi satt och snackade istället.

På vägen hem ringde jag Mie oc kollade om kläderna hade kommit, och det hade dom, men vet ni vad, för att få hämta ut dom så måste man betala 1205 kr, och det hade vi inte räknat med, men så kom jag på att jag har lite pengar på ett konto hos pappa så han ska föra över pengarna till mig så ska vi hämta ut dom imorn!! JIPPI!

Nu har jag precis duschat, tänkte att jag ska göra lite på bok-analysen.

Ciao

Jag psykolog?

Sitter i skolan nu, jag och Karro har skrivit en skräck novell på engelskan, den blev faktiskt ganska bra., vår lärare glömde oss så vi kom försent till FekB, men nu ska vi göra ett grupparbete, tur att vi får välja grupp själv, jag och Karro ska göra själva, brukar bli bäst då.

I alla fall skulle ma göra ett yrkestest, den visade att jag skulle passa bra som Psykolog, så vad säger ni,
Emilia + Psykolog = sant?

Va hände med vädret?

Imorse va det typ 25 grader i solen, hur skönt som helst, klart man sätter på sig lite sommriga kläder, så kommer man till skolan, så blir det mulet.. Typiskt


Vad tycker ni om vädret?


The Simpsons

Till dom som tycker om The Simpsons, Tobbe satt och kollade lite på youtube och hittade en film om dom som spelar in rösterna, hur kul som helst, visste ni t ex att Barts röst är en tjej egentligen. Och att många spelar in fler röster.. den är i 5 delar..

www.youtube.com/watch?v=kI5u4_ynSuQ

Det här är Bart, konstigt?

image568


Min kofta

Okej, jag som tänkte, fan va skönt, nu köper jag kläder från forever21 och jag kommer nästan bli ensam om kläderna, men gissa, jag kollar in Kenzas blogg och hon har köpt min söta kofta, tur att jag hann köpa den först så jag inte råkade ut för samma sak som Linn, hon skulle köpa en klänning och när hon kom tillbaka till secondhand butiken hade Elin Kling köpr den. Snacka otur...

Min älskade kofta

image567

Kladdkaka på G

Óm 5 minuter ringer klockan då är kladdkakan klar, tänkte bjuda på mitt recept!

        - 150 g smör/margarin
        - 2 ägg
        - 2 dl vetemjöl
        - 3 dl socker
        - 1 dl kakao
        - 1 tsk vanilj eller vannilin socker

Sen rör du ihop allt, (smält smöret) sätter ugnen på 175 grader om det INTe är en varmluftsugn, är det det ska det vara på 150 grader. Smörj en form och ströbröa den och in med den i ugnen i 11 minuter, sen är den klar, låt den svalna och njut!!


Kladdiskakis

Nu är helgen snart slut, jag har inte gjort något idag, har kollat lite på uppgiften om Therese Raquin, tror att det kommer gå bra så jag är lite lugn nu, jag ska nog gå och ta mig en dusch nu, sen ska jag baka en kladdkaka till mig och Tobbe, hehe. Är så otroligt sugen på en.

image566


Hörs senare

Ciao

Söndag

Nu är det söndag och jag vill inte ha söndag, jag hatar söndagar, för nästa dag är måndag och då är det skola igen. Planen för dagen är;

            - Äta lunch
            - Hjälpa Tobbe med en uppgift
            - Pussa på Tobbe
            - Börja på bok-analysen 
            - Äta middag
            - Sova hos pappa

Nu ska jag och Tobbe laga mat, det blir nog, "frigående köttbullar".. haha, det är Tobbes mamma om sa det en gång och det låter så kul, det låter som om köttbullarna har ben och skulle kunna springa fårn tallriken.

image565

Jaja, hoppas ni har en bra dag!
           

Underbar

image563

ÄLSKAR DIG TOBBE <3<3<3

image562
Älskling 3 års sen <3




Stressad..

Jag tror att jag är stressad, för jag mår illa och kan inte slappna av. Ska lämna in en bok analys på torsdag och har inte ens läst ut boken än, men jag tror jag kan skriva den ändå. Men jag är så grymt stressad, det är inte bra.

Har inte gjort nått ikväll, orkar knappt röra mig, måste stressa av, måste msåte måste, det är inte bra för mig.

Pappa ringde förut och sa att han hade köpt en klänning till deras bröllop, eller visst har jag sagt att dom ska gifta sig? Hoppas klänningen är fin annars får jag byta =)

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Bilder från igår

Vet att bilderna är mörka men jag kan inte göra nått åt saken, sitter vid fel dator..

image559


image560


image561

Lördag

Nu har jag vaknat, jag jättetrött, egentligen borde jag vara pigg efter typ 12 timmars sömn, men antingen så har jag sovit för länge eller så är jag bara extremt trött efter den här häktiska veckan.
Idag ska jag och Tobbe bara vara hemma, vi har inte setts på ett tag, så vi ska nog bara ha myskväll, titta på nya Beck bland annat.

Vad ska ni göra idag?

Myskväll á Emilia och Ida

Nu har min sötnos gått, Fredrik kom precis och hämtade henne, vi hade jättemysigt, satt och pratade och åt vindruvor och brie, och lite nötter. Jag är superträtt nu efter denna dag, prov och massa träning..

Juste, Ida ringde inte långt efter att jag slutat skriva förra gången, men min mobil är konstig så hennes sms kom inte fram så hon ringde Tobbe, hehe. Så gick vi till Konsum Basgränd och handlade, köpte  chips och cola till Tobbe, sen kom jag på att jag inte hade tänkt på middag, men jag kom på den brighta idén att pappa inte bodde så långt därifrån så vi gick dit och tiggde mat, men tyvärr hade han inte handlat tillräckligt, men pappa tyckte synd om Ida som inte skulle få nån mat så vi fick gå och handla extra för pappa skulle grilla, Entricot och färskpotatis, hur smarrigt som helst, första grillningen för i år.

Neo är så himla söt, han kan säga så mycket nu idagv hörde jag honom säga iprincip 50 gånger;

"Gjilla pappa gjilla meja"

Han tycker om att se på när pappa lagar mat, och han har precis lärt sig att säga "grilla" eller som han säger "gjilla", hur söt som helst, älskar min bror så mycket!

Nä nu ska jag kolla lite bloggar sen ska jag nog sova, bilder kommer imorn, dock inga bra bilder....

Godnatt!

Baowchickabaowwaw!

HAHAHA, så skön dag, började med rättskunskap så jag kan jag alltb om äktenskap, efter det hade vi prov, FekB, gick bra tror jag, så det känns ju bra.

Sen åt vi lunch på"Miss Goa" och sen bar det av till  "Danskompaniet" på frishemsplan. Vi dansade Street, hur kul som helst, det kändes bra men det såg nog inte lika bra ut, hehe. Va så otroligt jobbigt, om man gjorde rätt vill säga, ;D

Efter det gick jag Karro Ida och Sara till gymmet, men jag tränade bara en halv timme, för sen skulle jag åka hem till Tobbe för vi måste städa lite för snart kommer Ida =)

Hon ringer nog snart så jag måste städa nu, vi ska mötas och handla lite gott, sen ska vi ha en riktig tjejkväll!

Hörs senare

Ciao


Kvällen

Nu har jag och Karro pluggat och varit och tränat, Fia följde med så det var trevligt =) Vi gick inte på nått pass men vi bestämde att vi ska gå på ett Ki-box pass på söndag, längtar =)
På gymmet träffade vi Lennart, våran biträdande rektor, haha, han blev stolt över oss eftersom vi var och tränade!
Vi avslutade med en visit i bastun, där skrattade vi och pratade!

Sen åkte vi hem och har pluggat FekB eftersom vi har prov imorn, hoppas det går bra, nu är vi så trötta att jag knappt kan tänka.

Nu ska vi ta en kvällsfika sen ska vi gå upp och lägga oss, kanske prata lite och Karro kommer säkert skratta så som hon alltid gör när hon är trött, jag undrar hur mycket jag får sova, ;D Nä skojja bara, hihi


Godnatt!

Planer

Efter skolan åkte jag hem, mötte Kakan på pendeln det va kul men stackars henne hon var dålig och hade legat på akuten.. Vi pratade lite och sen ringde hon hennes chef (hon jobbar på Coop Vinsta) det var så jag sökte dit.

Sen när jag var hemma ringde jag många samtal och nu är jag så glad att jag skulle kunna hoppa i taket. Jag är i alla fall hemma hos Tobbe nu, ska hämta mina träningskläder för ikväll blir det träning för mig och Karro, sen ska ´jag sova där och vi ska plugga FekB.

Ha en trevlig kväll, det ska jag ha!

Ciao


GLADA JAG!

Som ni kanske vet så har jag sökte jobb på Coop Vinsta, men dom hade så många ansökningar att dom inte kunde anställa mig, nu undrarar ni säkert varför jag är glad, man kan ju inte vara glad för att man inte fick ett jobb, men efter att jag pratat med vinsta ringde jag Coop Bromma, där jag jobbade i sommras, 

"Ja, dig kommer jag ihåg, men tyvärr kan du inte få jobb i sommar men vi har kvällar och helger som du kan jobba, du kan börja redan på tosdag!"

Fattar ni, redan på torsdag, plus att jag bara kommer jobba kvällstider vilket innbär OB!

Yeahy, jag är glad!

PALLA

Det här brevet har min lärare skrivit till vår klass efter gårdagens händelse, observera det feta, om det nu ska vara så, vårför FICK vi itne gå på PPn?

"Hej Sp2F Idag hade ni lektion med mig eftersom jag vikariera för Helena Andersson. Det var superkul att få träffa er och att få vara med och se er träna engelska. Det känns som ett av de absolut viktigaste ämnena ni läser på ert samekonomiprogram. Det började dock inte så bra när det endast var 2 personer i klassrummet 3 min innan lektionen skulle starta. Jag vet att ni har någon slags 5 min regeler men den ska ju vara ett undantag som ni behöver använda någon gång per termin. I morse kändes det som att hela klassen i princip var sena. Jag satte igång lektionen och släppte sedan in de som var sena efter 20 min. Jag vill bara ge er en uppmaning och det är att nu detta året när ni fyller 18 så får ni frisvar, frihet och ansvar att själva bestämma över saker. Det går inte att plocka russin ur en kaka. När ni nu blir vuxna och kräver massa frihet så kommer ansvaret med i samma paket. Om lektionen startar kl 09,10 då ska ni vara där innan den startar, eller hur? Eftersom vi sedan skulle gå på Pp och där redovisa det ni övat på, att plocka ut det viktiga i en text i 10 ord och återberätta den för en kompis så var såklart Pp mycket viktigt. Pp är en del i skolans koncept som innebär att vi tror på att fysisk och mental hälsa behövs om ni ska kunna utvecklas, nå de betyg och personliga mål som ni alla har. Förra gången jag hade er klass så beskrev ni era liv 10 år in i framtiden och jag är imponerad över era höga mål, men ni måste JOBBA för att komma dit. Eftersom de sista 10 min på lektionen ägnades åt att följa upp det som gjordes under PP så kunde ni som inte var med på pp vara kvar. Detta av den anledningen att det hade stört arbetsron i klassrummet och för att Pp är en del av lektionen som ingår. Ni kan inte heller där plocka ut russin ur kakan och välja vilken del av lektionen ni går på. Våra trivselregler som gäller på skolan är tydliga och är framtagna i samråd med elevrådet och i dem så är det tydligt att skolan har en regel mot att åka hiss, detta då all forkning visar att vardagsmotion är mycket effektivt för att motverka folkhälsosjukdomar som är ett stort problem i västvärlden och i Sverige.

Därför går vi på JENSEN i trappan, varje dag, varje gång om vi inte är skadade. Vi gör det för att må bra, för att kroppen behöver röra på sig och för att ni ska kunna utvecklas och nå alla de fina mål ni har inom er
.
 
Således finns följande resultat av dagens lektion: 1. några av er lyckats med att komma i tid, göra uppgiften bra, gå på PP, visa mig att ni hade koll på texten. 2. Några kom försent 20 min men gjorde sedan det som skulle, detta gav 20 min ogiltlig frånvaro 3. Några kom försent 20 min, struntade i PP, fick ej vara kvar se sista 10 min, detta gav 20 min + 10 Jag har idag inte räknat in tiden för PP eftersom jag är så snäll. Från och med nu så hoppas jag dock att ni alla vet att Pp är en del av lektionen, skolk från den är något som gör att läraren kan bedöma er som att ni lämnat lektionen. Men varför skulle ni vilja det, ni får möjlighet att komma ut, prata med kompisar, röra på er, prata med er lärare och öva på något inom ämnet. Hur kan man vilja skolka från det? Det är ju hela JENSENs koncept i 20 min Jag ser oerhörd potential i klass Sp2F men jag ser också lite för mycket frihet och för lite frisvar. Lektionerna är något ni erbjuds i den utbildning ni valt, ni väljer att själva skapa utmaningar, att tillsammans med skapa den klassrumsmiljö ni vill ha och ni väljer själva hur seriöst ni vill ta era tre år på gymnasiet. Snart är det vita mössen i handen och en högskola eller ett arbetsliv som ställer helt andra krav än vad vi gör. Det finns ingen arbetsplats där personelen är borta 17% och tycker det är okej. Visa mig under resten av vårterminen att ni kan och att ni vill, jag vet att ni kan, det finns så otroligt mycket energi i er klass. Vad ni gör med den det bestämmer ni själva. Era lärare och alla på skolan finns där för att coacha er till era mål, men ni måste själva vilja ta er dit. MVH André Olsson Biträdande rektor och ibland vikarierande engelsklärare"


CV

Nu sitter jag i skolan och skriver ett CV, men eftersom jag redan har massa jobb, haha. så har jag redan ett CV att jobba med, hehe.

Svenska provet gick bra, bara så att ni vet. efter den här lektionen åt vi lunch så efter denna lektion slutar jag, vet inte vad jag ska göra då, vi får se

I'll be back

Ciao

"VA FUL DU ÄR"

Jag är förnedrad, stackars mig. Min familj är taskig, min familj är trött. jag gjorde en grimash och mamma och Ida kommer med kommentaren i kör;

"VA FUL DU ÄR!"


Tack familjen, det värmer..

Lite mat i magen

Nu har jag ätit, fläskfilé mums, och haft ett roligt samtal med min mamma och min syster.

Jag saknar min älskling<3


Nu ska jag försöka plugga lite,

Tjingtjong

Sommarjobb till mig, because i'm best

Haha, tycker så synd om unga som letar sommarjobb men, som dom flesta redan vet så har Stockholm ont om sommarjobb men jag, som är bäst, har 3 jobb på G. YES credit too me.

-Texas Burger Co. (vill inte jobba kvar dock)
-Coop Forum
-Beckers Nya Hem

Work here I come!



 


Design

Nu har jag bytt design, kanske inte så bra, men jag är inte bra på sånt, men men, tänkte att de ska va lite mer vårigt nu när det är så rusikigt ute..

Dagens outfit

image553

Vit tee med tryck, H&M
Blå jeans, Zara

Dålig, mycket dålig dag

Dagen började med att Tobbe mötte mig vid bussen, min älskling, älskar dig så mycket, han skulle ge mig mina grejer som jag glömde hos honom. Sen åkte jag till skolan, jag var där innan vi började, och vi hade André som vikarie på Engelskan, sist vi hade honom, var lektionen skitbra. Men jag tror han hade en dålig dag idag. För vi gjorde en uppgift och sen skulle vi gå på PP (pedagogisk promenad, för den som inte vet), den är obligatorisk men Linn ville inte gå på den men då skulle vi tvinga henne så vi släpade in henne i hissen, för vi kan ju inte dra ner henne för trapporna. Men vad vi inte visste var att hela klassen stod nedanför och väntade varav André och han öppnade dörren, sa, "Ni får inte följa med på PP:n", Nähä tänkte vi och åkte upp igen. När han sen kom tillbaka sa han "Dom som inte var med på PPn får inte vara med på lektionen..Ni får 40 minuters frånvaro"

KUL, vi FICK inte gå och då får vi inte vara med på lektionen, sen fanns det dom som inte ville gå, visst att dom inte får vara med men vi som VILLE fick inte... Jag blev så arg, hade lika gärna kunnat stanna hemma och plugga till Svenska provet som är imorn. Vi gick i alla fall till Anna, vår coach och hon tyckte att han var lite väl hård, så
FUCK YOU ANDRÉ..

Efter det gick jag och Linn, upprörda, till Il Piatto och åt, sen kom Cissi. Under lunchen fick jag sms från Ida, sötnosen jag inte träffat på länge, hon har lov nu så vi gick och fikade och hade det allmänt trevligt, vi pratade om allt och inget, hur mysigt som helst sen bestämde vi att hon ska komma över till mig och Tobbe på fredag så ska hon och jag ha en riktig tjejkväll!
image552


Nu är jag hos mamma och ska försäka plugga nu.

Hoppas ni har en trevlig dag!

Ciao

Godnatt

Nu ska jag duscha och sen gå och sova, ska antaligen till skolan imorn...

Godnatt

IDA, TITTA HÄR, DIN KLÄNNING

Det här är klänningen du beställde Ida, Den är i färgen NAVY, hihi

image551

Kvällen

Nu är det kväll, Tobbe har åkt och jag saknar honom redan, min älskling <3

Har legat i min säng och läst Therese Raquin nu ett tag, måste säga att efter ett tag är den inte så farlig =)
Och uppgiften, analysen, är inte så svår som jag tyckte, livet känns skönt, nu är jag redo. hihi

Nu sitter jag och letar upp den klänning som
Ida har köpt som hon trodde var en annan, hehe, söt hon är, snart kommer klänningen upp Ida hoppas du läser det här =)

Klänningen

Juste, glömde berätta att den perfekta klänningen inte fanns i mindre än medium.. min otur som vanligt, men jag är kär, klänningen är ju perfekt..

image548image549

Sjukling

Jag är hemma idag, min syster har studiedag så hon är min slav, hon har handlat åt mig, sen ar vi pratat lie, nu ska jag plugga, tråkigt. Jag har inget att berätta jag har tråkigt.

Vad gör ni idag?


Dagens outfit

image547

Svart kofta, Vero Moda
Vit tunika, H&M
Ljusblå jeans, Gina Tricot

Dagen som varit

Var grymt trött när jag kom till skolan, somnade nästan när jag satt på bussen.. Men jag kämpade mig igenom dagen, jag, Karro, Ida och Linn åt på "Miss Goa" och efter det åkte alla utom Linn till mig och beställde kläder från forever21! ÄNTLIGEN! Vi hade en trevlig stund framför datorn, i 4 och en halv timme ;D Men nu är allt beställt och vi får det senast om 10 arbetsdagar!

Det här dimper ner hos mig snart;


 


Sen åkte jag hem och har nu ätit, snart kommer Tobbe.

Hur har er dag varit?

Ciao

Godmorgon..

..alla glada, och alla som inte har sovit bra, precis som jag

Jag mår inte bra alls idag men jag tvingar mig till skolan, för efter skolan ska jag och Karro beställa kläderna..  längtar så..

Jag är trött, vill inte vara vaken. Men jag har inget val.

Ciao

Snyggast?

Vad är snyggast?

image537ellerimage538

Usch

Damm, och mera damm. usch va skitit det var hos oss. Jag som är förkyld´, det kliar bara mer i näsan. hur jobbigt som helst, har försökt vädra men det hjälpte inte för min kliande näsa.. Tycker faktiskt synd om mig själv, hehe.

Vi är inte riktigt klara än, men det blir jätte fint. Imorn beställer vi äntligen kläderna från forever21.. tog längre tid än väntat men nu jävlar..

Vad har ni gjort idag?

Förresten kommentera gärna, vill veta vilka som läser min blogg =)

Ciao

Att-nysa-tricket

Nu ska jag lära er mitt knep när jag ska nysa, hur bra som helst, för dom som älskar att nysa men inte kan.

Titta i en lampa, solen eller nått som är ljust, fokusera på punkten där ljust kommer ifrån. Då nyser du garanterat!

Söndag

Nu är det söndag, skola imorn? vet inte, får se hur jag mår. Just nu mår jag skit, halsen kliar, rösten sviker och näsan rinner. usch, inte min dag idag.

Har precis ätit lunch, tacos sen igår. Ska börja städa snart sen måste jag läsa "Therese Raquin".

Vad ska ni göra en söndag som denna?

Perfekt skolavslutnings-klänning?

Perfekt eller?


image533

image534

Usch, sjukling

Nu känner jag hur förkylningen kommer smygande, det kliar i näsan, jag nyser hela tiden, halsen sliar och näsan rinner, usch och fy, hatar att vara sjuk...


Kvällens räddare i nöden

Godsaker!

Nu har jag och Tobbe vart och handlat, har köpte frysta hallon, hur gott som helst att äta när dom är frysta, två Malaco Truly Juicy påsar, en multivitamin, halstabletter och chokladpudding. Vi ska ha myskväll idag, jag känner mig sjuk, har ont i halsen och är förkyld, det liksom kliar i näsan sådär som det gör när man är på väg att bli jättesjuk,det känns ju kul! Nu sådär inför massor med prov denna vecka..
 
Vi har ett G-prov om realismen i Svenska B på torsdag, nästa torsdag ska jag lämna in en bokanalys om boken "Therese Raquin" och torsdagen efter det har jag nationellt prov i Svenska B, uppsats-delen, ska skriva i 5 timmar... suck.

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Ciao

Lördag

Nu är det lördag, äntligen, idag vaknade Tobbe före mig för en gångs skull, så han väckte mig sen har saknat honom så himla mycket den här veckan. Så nu har vi ätit lunch, och vi ska väl kanske hitta på nått senare, vad vet jag inte.

Det här köpte jag igår
1. Blå tubklänning, Gina Tricot
2. Grå klänning, Gina Tricot
3. Svarta skor, Wedíns
4. Ansiktsmask, Yves Roche

image523







Jobbig dag, väldigt jobbig dag

Nu är jag hemma...

Dagen började dåligt, orkade inte gå upp men jag tvingade mig upp, när jag väl satt på bussen ringde Karro och sa att vi skulle vara i Enskede, långt åt helvete, inte där jag trodde, så det var bara att åka dit, kom 45 minuter försent..

Efter Badmintonen åkte jag, Linn, Karro och Alice och åt på Ginos, vi hade skit kul m,en ska inte berätta varför vi skrattade för ni kommer inte fatta ändå..

Efter det åkte vi till skolan och dagen kändes jäääättelång. men det var den ju inte. inte längre än någon annan. Efter skolan åkte jag till jobbet och lämnade mina gympakläder och sen åkte jag in till stan, köpte ett par skor, som var på rea, två klänningar från Gina Tricot, en grå och en mörkblå. Lägger upp bilder imorn =) Dessutom, köpte jag en ansiktsmask från Yves Roche hur bra som helst, det blir liksom ett lager, typ som, plastfolie efter 15 minuter..

image522


Klockan 18.00 var det dags att jobba, men konstigt nog hade jag någonstans glömt det så jag hade helt fel kläder, jag hade glömt massor, var inte på topp, så tror inte att min chef var så nöjd över min insats...

Tillslut kom jag hem, Tobbe hämtade mig i Barkarby, vilket var tur för jag hade och har ingen känlsel i fötterna. DET GÖR SÅ ONT!

Fick jobba över idag så Niklas och Carro kunde inte komma =(

Hoppas ni har haft en bättre dag än mig.

Ciao

Kvällen

Nu ska jag ta oc gå till Konsum och köpa mi lite frukt, sen ska jag göra mig en kopp te och lägga mig i sängen och läsa "Therese Raquin"

image521


Ha en trevlig kväll!

Ciao

Dagens outfit

image518image519



Blå kofta, Zara
Vit tee, Mango
Svarta jeans, Replay
Lack pumps, DinDko

SÖNDAGENS INKÖP







1. Turkosa ballerina skor, DinSko
2+3. Ljusblå jeans, Gina Tricot
4. Randig body, Gina Tricot
6. Vit body, Gina Tricot
7+8. Vit tee med tryck, H&M
9. Knallrosa linne, H&M

Dagen i kort

Nu har jag äntligen kommit hem och nu kan jag äntligen visa vad jag köpte i söndags, men först ska jag berätta om min dag, början vet ni redan om så jag kan ju berätta att jag har varit en vandrande zombie idag. har gått in i pelaren i skolan bla. Har tittat på "David Copperfield" på Engelskan och på Svenskan gick vi igenom "Saga och Sanning" häftet som tillhör nationella provet som vi ska ha den 23/4. Och vi hade även en föreläsning om Dotorjevski (helt felstavat säkert). Sen åkte jag hem och på hem vägen, när jag väntade på t-banan i Fridhemsplan kom det fram en turk (kille, har inget emot turkar) och tyckte mina skor var fina, hehe, det händer inte så ofta att en kille berömmer en för sina skor, speciellt inte någon man inte känner. Lägger upp en dagens snart så får ni se =)


Skolan

Nu sitter jag i skolan, har Info&Layout, men jag har redan gjort klart mitt collage (av mig själv) så nu vet jag inte vad jag ska göra..

Jag är trött, jätte trött


Torsdag

Godmorgon.
Idag hade jag en plan, men jag följde den inte. Tanken var att jag skulle gå upp kl 6.00, möta Karro och Fia vid gymmet runt 7.00 och köra ett spinningpass, men om jag inte skulle orka gå upp så tidigt skulle jag komma efter och köra lite i gymmet med Karro. Tror ni nått av de här blev av? NEJ...

Ställde om klockan till 9.00 när den ringde klockan 6.00, och när den sen ringde vaknade jag inte ändå, men som tur var ringde både Karro och Tobbe mig, så efter 45 minutr var jag uppe.. Trött tjej?

Nu sitter jag i soffan och har precis ätit klart min frukost, måste nog börja göra i ordning  mig nu, om en halv timme ska jag åka...

Hörs senare
Ciao

OBS!

HAR NÅGON BESTÄLLT KLÄDER FRÅN ETT ANNAT LAND?

HUR MYCKET KOS´TAR FRAKT, TULL, MOMS OSV?

Onsdag

Hej
Har absolut inte haft tid att skriva idag, först försov jag mig och sen hade vi skola, fick reda på Projektet, fick VG. Sen åkte jag och köpte en ansiktsmask och sen gick jag på en step pass på F&S. Efter det åkte jag och Karro hem till min mamma för att beställa kläder från forever21. Men inna vi beställer ska vi kolla skatter osv.

Har inte tid att skriva nú, vi kollar på Grey's Anatomy och snart ska Karro åka hem =(Senare ska jag och mamma kolla på lost precis som vanligt!

Hörs imorn!

Ciao 


Sängdags

Nu är jag trött så nu är det dags för mig att sova, imorn tar jag en sovmorgon för jag ska träna efter skolan imorn! =)

Godnatt mina vänner

Födelsedagskalas

Hej
Idag fyller min svärfar år, GRATTIS!

Efter skolan åkte jag och mötte min älskling i Vällingby för att han hade köpt en vinkyl till sin pappa och då tänkte jag att den pefekta presnten är en vinflaska. Så jag och Tobbe gick in på Systemet för det ska inte vara några problem att man följer med, men då vill dom se leg på båda såvi fick inte köpa. Vilket gjorde både mig och Tobbe på dåligt humör, och vi som inte har setts på länge...

Det slutade med att jag fick åka till min pappa och köpa en flaska av honom istället, vilket jag gjorde rätt i för han älskade vinet!



Så nu har vi ätit bakad-potatis, kött och sås, jätte gott, och självklart fick vi princesstårta! Smaskens!

Vad har ni gjort denna dag?

Juste, helt underbart, VÅREN ÄR ÄNTLIGEN HÄR! Förhoppningsvis..

Imorn ska jag och Karro beställa kläderna från forever21, så om ungefär 10 dagar kommer mina små älsklingar till kläder!
Ciao

Äntligen

ÄNTLIGEN!
Vet ni hur mycket jag har sakat att gå in på bloggen berätta vad som har hänt osv. Det är min vardag, jag älskar att dela med mig av mitt liv, det har hänt mycket som har hänt under de här dagarna.

I söndags var jag och min pappa och köpte kläder jag köpte, två bodys från Gina Tricot, en vit och en svart och vit randig. Ett par ljusblå jeans från Gina Tricot, Två tee's med tryck från H&M, ett knall-rosa linne från H&M och ett par turkosa ballerina skor från DinSko. Bilder kommer sen när jag är hemma, nu sitter jag i skolan och har lektion.

I måndags var det skolan igen, vi hade Italienska där vi hade vår redovisning, det gick nog bra, efter det hade vi Engelska, och vi fick reda på vår bokanalys, äntligen! Fick VG så jag är nöjd, sen hade iv FekB och vi gick igenom Bokslut. Sen åkte jag hem och skulle läsa min svenska bok men jag somnade så jag läste ´bara lite. Sen kunde jag inte sova på hela natten så jag är jättetrött idag.

Men trots det  var jag uppe idag och tränade, känner mig fitad =)

Nu ska jag göra ett collage om mig själv till vår nya lärare.

Ciao