På landet

I fredags bar det iväg till Sabbatsbergs sjukhus för en gastroskopi, denna gång hittade de ett bråck på övremagmunnen. Så helt förgäves gjorde jag inte undersökningen. Efter det åkte jag och hälsade på pappa på jobbet och åkte sedan hem med honom och hälsade på en underbar liten pluttis, min lillebror Neo. Han var dock väldigt ledsen och slocknade väldigt fort på soffan. Sedan hämtade Tobbe mig och vi åkte hem och packade och åkte till landet. Vi har haft det jättemysigt, grillat lax och badat, första gången detta år... Tobbe håller nu på och fixar med sin moppe, som han har kommit på att han ska åka till jobbet med då det är typ 1000 gånger billigare att köra den. smart där. Problemet är nu bara om han får igång den ;) Han har ju inte kört den sen moppe-tiden när han träffade mig, alltså för 5 år sedan.

Imorn ska jag till arbetsförmedlingen, och efter det hoppas jag att Neo, Mie och Mika kommer hem till oss och badar i poolen :) Det var så mysigt sist och Neo var så glad, men om Mika fortfarande är sjuk får jag väl bada med Neo i hans "stora pool" ;) Det går nog om man vill....

Nä nu ska jag ut i solen och kolla hur det går för min mekaniker.

Ciaoo

Brännskada..

Japp, jag är inte så bra på att uppdatera.. Men Iaf, de har varit skitbra väder och jag har legat ute hela dagarna, vilket har gett både bra och dåliga konsekvenser, Fin färg men även en liten brännskada. Jag bytte nämligen bikini, vilket visade en kritvit fläck, den var inte kritvit efter denna dag... Denna vecka har jag träffat min älskade vänsingar, Karro, Linn, Ida och Sara. Vi åt middag på Friday's i måndags och igår var jag med mamma och Ida. Idag har jag och Carro legat ute i poolen hela dagen och vi gick sedan till min pappa och grillade :)

Imorn är min och tobbes första lediga dag tillsammans, vi ska nog ta en promenad i solen eller nått.. måste vila brännskadan ;)

Och vet ni vad, jag har för sörsta gången på jag vet inte hur länge haft tid med en bok. Jag har orkat läsa en bok utan att somna och jag har velat läsa en bok. Jag har haft tid och det är så otroligt underbar! Tack för att jag äntligen fick ta studenten!

Nu ska jag antingen läsa min braiga bok "14 år till salu" eller kolla på någon film med Tobbe!

Godnatt!

Ciaoo

Händelserika dagar

Igår gjorde jag mycket. Började med att köra svärmor och svärfar till Arlanda, lyckostarna skulle till Santorini, så nu är dom där.. På vägen hem åkte vi och hämtade min älskade symaskin! Åkte hem en stund eftersom min älskling var hungrig. Sen bar det iväg till NetonNet för att byta min mixer som hade gått sönder och efter det till IKEA!!! jag kööpte massor mer roliga saker till hemmet, kuddar, lampor och köpsredskap bland annat.

Lycklig som jag var åkte vi hem och jag fick börja pyssla, tycker sånt är jättekul :D Sedan ringer Ida och undrar vad jag ska göra, skulle tränat men det blev att jag åkte hem till henne och bakade två pajer med henne, Sara och Alex, dom blev sådär goda, eller vad säger ni? ;) Den första var en limepaj, den hade säkert varit jättegod om inte det var matpajsbotten.. den andra var en citron och marängpaj, som var god men var lite för söt och mäktig.. det blev så mycket marängsmet över att vi var tvungna (?) att göra vanliga maränger också..
 



Kvällen slutade hemma hos Tea där vi kollade på Desperate Housewives, dubbel avsnitt. Sen tog vi en promenad till pendeln. Åh va skönt tänkte jag tills jag insåg att det tog typ 40 minuter.. jag missade pendeln som grädden på moset. Men men tillslut kom jag hem och sov gott bredvid min trötta älskling.

Imorse vaknade jag av att jag mådde jätteilla, måste varit pajerna och att jag drack 2 dagar gammal mjölk (dels det och så tål jag inte mjölk...) Men det gick över tillslut och då satte jag och Joanna oss ute i solen och åt frukost. Efter att jag tvättat och fixat lite så pkte vi till Vällingby och kollade lite, och köpte, en vit klänning med broderad i ryggen från Åhléns som jag ska ha på midsommar, men eftersom jag köpte en vitklänning så kommer det säkert regna...

Vi åt en jättegod sallad till lunch och sedan åkte vi hem, har kollat på Mean Girls och snart ska vi vaxa benen, AJ!

Ciaoo

Should I give it a try?

Nu är jag klar, för alltid, med studier. Ja i alla fall på gymnasie nivå. Men jag gjorde det och jag gjorde det bra. Jag känner mig så underbart lycklig när jag tänker på att jag faktiskt klarade av dessa år trots alla motgångar, att jag varit nära att ge upp. Men sån är inte jag. Jag kanske var men inte längre. Att ge upp lönar sig aldrig, därför måste man hitta sin motivation. Vilket jag gjorde och det var även det som gjorde mig så otroligt stolt över mig själv jag jag sprang ut den 10:e juni i regnet. Skit väder, men det gjorde inget, för jag var äntligen klar!


Mina planer.. I sommar verkar jobb kört. Men till hösten hoppas jag på ett jobb som ekonomi assistent om det inte blir av så blir det plugg.. Civilekonom har jag tänkt mig, tror det passar mig bra! Så under sommaren ska jag njuta av att vara fri, och då kanske jag ska ge bloggen ett nytt försök, eller var säger ni? Jag är hemma om dagarna, städar lite här och lite där.. skittrist, ska verkligen umgås med vänner, bada och sola vid poolen och bara vara lycklig.

Min student var underbar, dock lite ont i ben och fötter pga av mina skor, men det får man leva med, man tar bara studenten en gång, eller hur?

Champagnefruskost i Rålis i regnet, därför trängde alla ihop sig under bron, mysigt... sen var det dags för alla att gå upp till skolan för betygsutdelning, tal, skriva i mössan och även fotografering. Lunchen nästa, som inte var någon höjdare. segt kött och potatissallad. Sen var det såklart en avslutning i aulan, och vet ni vad! Jag fick diplom för BRApocket inför hela skolan, vet ni hur lyckliga och stolta vi var när vi stod där och hörde jublena runt om oss! Underbar känsla.



Sen tågade vi i regnet ner till rålis när vårt utspring var, vi var sista ut eftersom min klass inte kände nått större engagemang för alla tävlingar som pågått, men men, huvudsaken är att vi kom ut :D

Flaket var skitkul, docl blöt och kallt men kul som fan! vet inte om det regnade, men jag var definitvt blöt ändå ;) Ringde pappa på vägen hem och bad honom hämta mig i Spånga, vilket han nog ångrar eftersom han sa att jag stank som ett helt A-lag, haha! Jag skakade för jag frös så mycket, så en varm dusch förtjänade jag! Sen var det bara att ta på klänningen igen och ta emot alla gäster som kom och som gjorde min mottagning bäst! Det var supertrevligt och jag fick många fina presenter! Bl a, en resa till London med mammsen! <3 och en berättelse om mig och Tobbe av pappa och Mie, det var 18 tillhörande paket som hörde ihop med berättelsen! fick bl a höganäs muggar och en jättefin ljusstake från George Jensen! Av min älskling fick jag en natt på hotell och mysig middag. Tack alla för fina presenter!

Kvällen slutade på Ett Ställe på söder, som säkert hade varit superkul om det varit lite mer drag och bättre musik och om mina fötter inte sved ;) Så jag åkte hem tidigt och sen sov jag väldigt gott...

Så nu ger jag bloggen en chans! hoppas jag lyckas!

Ciaoo