Hemma från alla kameror

Äntligen hemma! Har varit och fotat vår produkt idag, vilket var otroligt kul! Efter det gick vi till ett mysigt ställe vid odenplan och heter Retro, och tog en "after work" haha. Så nu är jag äntligen hemma, helt slut i benen och i huvudet.

Åt lunch med Sandra och Alex innan och köpte även lite saker på stan. Ett par skor från nelly.com och även en vit spets body från weekday. Ikväll ska jag bara vara hemma är jättetrött!


Torsdag, pencillin - inget för mig

Hej
Jag tålde inte penicillinet så jag mådde jättedåligt idag, så jag ringde läkarn och fick nya. Sen åkte jag hem och har sytt.. har inte gjort nått annat. Är trött. Ska ta fram lite kläder som vi ska fotas med imorn, vi ska nämligen fota oss med vår produkt så ska vi lägga upp vår hemsida. Berättar mer sen.

Ciaoo

ONSDAG, NY MOBIL!!!

HEJ!

Idag har jag gjort, först naturkunskap i 2 timmar och sen psykologi B och matte c. Efter det satt jag och Karro kvar i skolan för att ringa lite samtal för Uf, sen gjorde vi planscher som vi ska använda när vi ska sälja på öppet hus i min skola på lördag, JENSEN Gymnasium Västra, kom dit! mellan 12 och 14. Planscherna blev jättefina. Efter det åkte vi till västermalmsgallerian för att köpa tröjor vi ska ha på öppethus så vi ser lite enhetliga ut.

Vid 5 åkte jag för att träffa mammsen, och vi gick och köpte en nya mobil till mig, så nu har jag den äntligen, och jag är nöjd! Nu är jag hemma hos mamma, ska sova här i natt, så vi ska ha myskväll för syster är här också.



Är för övrigt skit huingrig och vill bara äta. Skön dag imorn dessutom, 1,5 timme internationell ekonomi sen slutar jag, sen ska jag hem och sy, haha.

Hörs sen

Ciaoo

Tisdag..

Hej
Har äntligen fått svar på röntgen, har fått en förtäckning på bihålan =/ så äter nu antibiotika. Har även fixat visa kort istället för elektron och internet tjänst. Köpte även en söt blus på Zara för 149 kr, på rean :) En jättesöt sommar blus, kan försöka komma ihåg att ta kort och visa! Nu är jag hemma, ska sy lite. Har inte så mycket att säga. hörs senare:)

Ciaoo


Måndag med nytt hår och nya produkter :)

Hej hej!
Nu har skolan börjat igen efter helgen. Och nu har jag äntligen klippt håret, fick ingen bra bild, men ni ser nog på ett ungefär.. Blev nöjd iaf :D



min dag började tidigt, gick upp kl 6, duschade och gjorde i ordning mig. Sen åkte jag till skolan och hade många lektioner, jag har ju ingen lunch på måndagar och onsdagar, men jag klarar mig, il piatto smörgås hinner slinka ner. När jag hade slutat klockan halv 2, åkte jag till mammsen för att hämta hennes symaskin eftersom vi är ganska körda på den fronten.. Så jag blev kvar där i ungefär en timme och snackade lite med Richard och Sen åkte jag vidare, med den otroligt tunga och jobbiga symaskinen till liljeholmen, för där jobbar pappsen så jag tänkte åka hem med honom för maskinen var så tung. Men jag gick förbi mamma och Ida som satt på ett fik och var där en timme! Jättemysigt att träffa dom :D Sen begav jag mig till pappas jobb och småjobbade lite med UF.

När jag och pappa kom hem åt vi lite mat och sen klippte han mig. Tobbe kom sen runt 8 och vi åkte och handlade. Köpte en brun-utan-sol kräm, värmeskydd för håret och Lindt excellence intense mint och en ny deo, rexona aloe vera :)



Nu är jag hemma och tänkte ta mig en dusch och sen sova.!

Imorn ska jag äntligen komma igång med träningen, så efter skolan kör vi! OH YEAH

Ciaoo

Lördag

Mitt huvud gör ont men jag kan inte ligga ner, det går bara inte, jag är inte sån, det måste hända saker hela tiden annars blir jag rastlös. Så efter att bara ha legat ner hela dagen igår så ska jag och Tobbe ta oss iväg för att äta.

Eftersom det var ett tag sen jag uppdaterade kan jag berätta att jag var hos läkarn i torsdags för att jag hade feber från och till och någon fruktansvärd huvudvärk, kan knappt öppna ögonen. Så jag begav mig till läkarn men hon hittade inget så jag fick en remiss till en datatomografi, ni vet en sån här röntgen som man ligger ner i och åker igenom en stor grej, lite läskigt var det men jag åkte dit igår. Så förhoppningsvis kommer svaren i början av veckan.



Jag har iaf tagit mig en dusch så känner mig lite fräschare iaf.

Imorn ska jag SY igen.. :D men det är trevligt för jag får träffa mina underbara vänner:D
 
Ciaoo

Förlåt...

Jag är hemskt ledsen men jag har inte tid att skriva just nu, kom hem för 15 min sen och har h¨llt på med UF hela dagen, det är så mycket som ska göras inför mässan och tävlingar att vi knappt hinner med annat i skolan. Mår väl sådär eftersom jag stressar.

Hoppas ni mår bra!

Godnatt

Trött...

ÅHH, har hållt på hela dagen med UFm är så otroligt trött och börjar käna mig sjuk IGEN, har typ feber eller nått och har ont i huvudet.. Jag vill verkligen inte bli sjuk jag har inte tid. Men men, ska jobba som en gris med det här ska verkligen lyckats. Har varit på mässeminarium idag och sen varit hos mamma och richard med Ida och Karro. Men allt vi hade skrivit var, enligt richard, värdelöst så vi har nu skrivit om allt och är ännu inte klara så ska fortsätta imorn.. Men nu ska jag gå och sova, är fruktansvärt trött.

Godnatt!

Min NYA symaskin..

Jag är så arg och ledsen, höll på och sy och det är så viktigt att maskin-jäveln fungerar just nu i kristider.. Tror ni inte att med min tur går den sönder, nu ikväll. Den är 1 månad gammal, 1 FUCKING MÅNAD!?, det går att backa men inte att sy framåt, jag orkar inte. snälla kan någon göra så att jag får mer tur? Nu måste jag se till så att den blir fixad fort som fan annars skjuter jag någon. Lite överdrivet men jag är så otroligt irriterad...


Bra till en början skit i slutet

Dagen började så otroligt bra, har fått så mycket sponsring till UF mässan till vår monter, tänker inte säga vad för då kanske någon tar vår idé så är vi inte ensamma längre :) har vilket fall som helst börjat med riktiga lektioner nu, så idag var det kursitroduktion på två ämnen.



Först hade jag Psykologi B, vi gjorde personlighetstest då man skulle svara på typ 250 frågor, ju fler frågor desto bättre test.. Efter det hade vi Matte C (jag har ju ingen lunch på måndagar och onsdagar eftersom jag läser båda mina individuella val då) men på matten var det arbete på frivillig plats så jag och Karro gick till Il Piatto och åt och gjorde matte-projektet. Sen var det dags med en ny kurs, Religion A, verkar vara en bra kurs och lärarn verkar toppen! Vi gjorde som sagt inte så mycket så mellan Religionen och Naturkunskap B, som var nästa lektion, så jag Karro och Ida satte oss och beställde loggor som vi ska ha på våra produkter. När lektionen väl började blev jag glatt överraskad då det verkade vara en riktigt intressant kurs, tror verkligen att denna termin (MIN SISTA!?) kommer bli toppen. Efter skolan åkte jag hem till pappa för att äta middag och jobba med reslutaträkningen och balansräkningen som ska vara med i rapporten som vi håller på med. Sen gick jag hem.

Nu är jag hemma och ska gå upp och äta kvällsfika, ja det är sent men jag är sur, men tar det i nästa inlägg!
Ciaoo

Nyduschad

Har precis duschat, gjorde en inpackning i håret rakade benen, gjorde mig vacker,
det är alltid underbart att ta hand om sig själv.

Funderar på om vi ska rensa min garderob skulle verkligen behövas. Så vi får se hur det blir med det. Tyvärr kunde vi inte titta på Wahllander för den fanns inte, så vi laddar ner någon anna men får se om vi hinner se den eller inte..

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Ciaoo

Söndag med Karro :)

Imorse kom pigga och glada Karro till mig och vi skulle börja jobba med vår Rapport till "Bästa UF-företag" tävlingen plus att v skulle sy lite så vi har suttit hela dagen och haft jättetrevligt. och Karro ska sova här, så det ska bli trevligt. Vi tänkte ladda ner den nya Wallander filmen så det ska bli mysigt. Hoppas ni får en trevlig kväll!


Lördag..

Nu sitter jag och äter min frukost, vaniljyoghurt med hallon och blåbär och müsli, och ett glas proviva Mango, + mina 6 tabletter (öljäst ;)) Väntar på att Karro ska komma hit och skriva lite rapport och ha kul :) Innan dess måste jag installera Word på min dator, haha, har inte gjort det än, och dessutom Excel eftersom jag är ekonomiansvarig :) hohi. Nä nu måste jag återgå till viktigare saker,



Hör av mig senare, så kan ni få se en dagens outfit för kvällen :)

Ciaoo

Myskväll med vänner :)

Nu sitter vi här i sofforna, Jag Carro Tobbe och Peter, har kollat på Ogifta par och Sällskapsresan SOS. Trevligt, förutom att peter somnade, haha. Det brukar vara jag som somnar i vanliga fall :P

Har inte mycket att säga förutom att jag tyckte att Kitty skulle ut...

Ciaoo


Let's Dance!

Sitter nu och väntar på Tobbe och Peter, dom är och handlar så jag kollar på Let's Dance och väntar på att Carro ska ringa..  Vilken är er favorit? Jag gillar Laila, sen är det kul att kolla på Blondinbella ;) Trodde hon skulle vara bättre, men men.



Hoppas ni har en trevlig kväll!

Fredag..

När jag kom hem från det planerade läkarbesöket mådde jag skit dåligt så jag gick och la mig och sov ett par timmar. Sen när jag vaknade så åkte vi och handlade mat inför helgen och det blev massa gott, mozzarella och tomat kyckling sallad godis, jag köpte proviva mango och vaniljyoghurt :)


Lite av det vi handlade


När vi kom hem berättade Tobbe att Peter Q kanske kommer över och kollar lite film och då tänkte jag att Carro kanske ville komma eftersom Niklas är i Ljungby i helgen, så det blir antagligen myskväll här ikväll om dom inte var allt för upptagna, och om vi orkar, Tobbe har haft tenta idag...

Imorn ska jag skriva en företagsrapport om mitt UF-företag, jääääättekul, NOT! Så en myskväll ikväll blir perfekt inför morgondagens jobb, men sen på kvällen ska vi till Oskar som fyller 21 på måndag.

Nu ska jag kolla hur det går med maten!

Ciaoo

Förbannade jävla vårdcentral

Vet ni hur mycket jag hatar vårdcentralen i Vällingby? Så jävla mycket och jag blir så förbannad när jag som är skriven hos min mamma, som bodde i bromma men nu i hammarby sjöstad, men jag har ju pappas adress också, som bor i vällimgby, så varför får inte jag komma in i vällingby när jag inte ens har en husläkare!!!

Jag kommer till receptionen och hon undrar om jag har en husläkare, jag svarar att jag inte har någon men att jag brukar gå både till vällingby och traneberg beroende på vart jag är. Hon svarar att jag inte får komma in för hon anser att jag inte är tillräckligt akut för att få komma in där och att det beror på att de har brist på läkare till antalet patienter.. Tror ni jag blir förbannad eller? Hur fan kan dom veta om jag är mindre akut än någon annan, tänk om jag har cancer (inte för att jag tror de men) Man kan fan inte rangordna patienter.. Jag blev så jävla sur så nu ska vi föröska få tag på nån annan läkare som anser att jag är tillräckligt akut för att behandlas och undersökas. Jävla vårdcentral, gå aldrig dit!


På bra humör..

Jag är faktiskt på bra humör trots att jag inte mår så bra. Har precis tagit en dusch och sitter nu i soffan och ska kolla lite på TV, kolla lite på internet tills Scrubs börjar kl11. Ni får ursäkta mina tråkiga inlägg, men när jag är hemma och är sjuk gör man inte så mycket, ni får ta hänsyn till det.. :)

Ciaoo

Roliga filmer och mysig pojkvän

Det är väl det jag skulle vilja tillbringa kvällen med, igår när jag och Tobbe kollade på Grey's var det jättemysigt att bara ligga i soffan och slappna av, tror att jag skulle vilja se en roliga film idag, känner att jag måste liva upp stämningen lite.. Imorn ska jag iaf till läkarn och ta lite prover så får vi se om jag kommer till skolan eller inte, kanske inte hinner..

Tycker att ni borde kommentera, jag vet att ni läser :)

Ciaoo

Torsdag..

Måste nog gå till läkarn imorn, måste få nån medicin för magen, det är så jobbigt... Ska äta lite snart, sen har jag inget annat att göra än att kolla på TV, tjoho.. Imorn ska jag laga middag åt Tobbe, men har liksom ingen fantasi nu så kommer verkligen inte på nått, någon som har nått förslag? Jag skulle vilja köpa yoghurt och hallon och äta, yoghurt är bra för magen har jag hört.

Hoppas allt är bra med er. Ska rycka upp mig snart, jag lovar..

Ciaoo

ONT ONT ONT

Jag har så ont i magen och jag vet itne varför. det gör så ont, kan inte sträcka på mig. Måste försöka sova. försök försök försök.

"Jävla gris!"

HAHAHAHAAH, Så jävla typiskt mig, jag gör alltid bort mig, speciellt när jag är med Tobbes familj.. Senast idag när jag skulle visa en sak jag hade gjort (produkten i mitt UF företag), kommer jag fram och ska ge den till Tobbes pappa. Självklart ligger det en hundleksak på golvet, en gris som låter när man trycker på den. 

Tror ni inte att jag trampar på den samtidigt som jag lämnar över produkten, då kommer kommentaren, som bara glider rakt ut, "JÄVLA GRIS!" Och alla asgarvar, det såg verkligen ut som om jag sa det åt honom.. SÅ typiskt mig, kommer få höra det här nu ett tag.. Åh att jag aldrig lär mig att tänka...


Jaja, ska kolla lite mer på Tv nu, :)

Ciaoo 

Onsdag hos en sjuk

Vaknade imorse när Ida ringer mig vid 8, vilket i och för sig var bra för då passade jag på å ringa och sjukanmäla mig, sen somnade jag om... Klockan halv 12 ringer Tobbes klocka och sen dess har jag varit vaken. Men gick inte upp förän halv 1. Har så fruktansvärt ont i huvudet och magen, och är hur trött som helst, vi får se hur jag mår ikväll, kanske måste stanna hemma imorn också =/ Men om jag är hemma imorn måste jag göra lite på afghanistan projektet, vilket i och för sig går bättre om jag jobbar hemma.. Men men, vi får se hur det blir. Har vilket fall som helst suttit och sytt sen jag gick upp och nu ska jag lägga mig framför TVn ;)

Hoppas allt är bra med er!

Ciaoo

Trött---

Sängen imorn, JA! Jag mår inte bra, ska vara hemma imorn och kurera mig, kolla film, mysa i varma täcket, dricka te, sy lite, försöka må bättre helt enkelt, har verkligen inget att berätta, förutom att jag tycker synd om mig själv.. Ja, jag vet man ska inte göra det, måste hitta min positiva sida igen. Ja det ska jag göra! men inte nu, nu ska jag tycka synd om mig själv tills jag blir bra igen, haha farligt att säga så, det brukar ju bli " Amen asså jag ska..". Men men.

Nu ska jag vara smakråd till Tobbes mamma som möblerar deras vardagsrum, sen ska jag kura ihop mig i soffan..

Ciaoo


Influensa på G?

Har de senaste dagarna kännt mig hängig och trött, snuvig, ont i kroppen, haft fruktansvärd huvudvärk  och idag började jag må illa, tänk om jag håller på att få influensa, jag vill inte börja terminen med att vara sjuk, men iof kankse det är bättre att vara sjuk i början när vi inte kommit igång riktigt och sen köra järnet sista månaderna... Usch, om det är någon som haft influensa i år, stackars er. Om jag inte mår bra imorn stannar jag hemma och ligger i sängen hela dagen och kollar på Grey's..

Stackars mig.

Jag och mitt ego

Ni måste erkänna, något som är så kul är att leka framför kameran. Så nu tänkte jag lägga upp några ego bilder som jag tog idag :)


Sängdags..

Nu är det dags för mig att gå och sova.. börjar bli lite trött.. Imorn ska jag ha mina nya kläder på mig :)

Godnatt alla trogna läsare :)

Tjejer och kläder..

Till er killar där ute, det är kul och kolla och köpa kläder, det är samma sak som när ni köper era tv-spel eller liknande.. Och när det gäller tjejer och testa kläder så tar vi plats, kanske lite för mycket ibland.. Såhär såg det ut när vi var på Vero Moda idag..


FYNADT PÅ REAN!

Idag kom jag till skolan, skit taggad att börja om på nytt, tror ni att vi har vanliga lektioner... nej, vi har ett projekt där vi ska göra läromedel till en flickskola i Afghanistan. SÅ efter att ha haft fullt upp med det hela dagen så åkte jag Karro och Nadine in till stan och shoppade, kom hem med en hel del..






- Vit topp från Vero Moda
- Blåglansig topp från Vero Moda
- Svart Topp från Vero Moda
- Gul väska från Vero Moda
- Bruna chinos fårn Zara
- Bruna pumps med guld spänne fårn Belle
- Svarta converseliknande skor från Belle

Kvällen ska jag ägna åt att sy.... Säger inget mer.,

Ciaoo

Bilder på god mat :)

Så här såg middagen ut igår, det var verkligen jätte smarrigt!


Söndag

Första gången det faktiskt inte känns jobbigt att det är en söndag, med skola dagen efter, för det ska bli ganska kul att börja med nya ämnen och börja om. Känner att jag kan behöva det, så nu ska jag verkligen lägga upp en plan för hur jag ska plugga. Idag är det ganska ruggigt väder ute, tur att man inte ska ut idag! Ska nog inte göra något speciellt idag, bara ta det lugnt så jag orkar upp imorn.. För man vill ju inte komma sent första dagen med nya ämnen, det ger nog inget bra intryck hos den nya läraren :P

Jag hoppas ni får en bra söndag!

Hörs senare, Ciaoo


Middag på ingång

Snart är maten klar! Det blir mina köttbiffar med feta i, mums mums, och potatisgratäng! ska fota så ni får se sen!

Men nu måste jag bege mig till spisen och fortsätta med maten.. Har bara städat idag, inget annat roligt :P

Ciaoo

Lördag..

God morgon!
Idag är det lördag, vilket jag gillar, jag älskar lördagar, mitt i helgen, man är ledig. Helt enkelt underbart! Meningen var ju att jag Karro och Ida skulle jobba med UF idag men det blev inte så för Ida kunde inte, så förhoppningsvis ska vi göra det imorn istället.

Idag ska jag och Tobbe städa och tvätta och ikväll ska vi fira vår 4 årsdag, vi tänkte bara göra middag och umgås med varandra för vi har inte haft så mycket tid för det på senaste tiden.

Nu på förmiddagen har jag legat och läst en bok jag fick låna av Carro igår, läste även inatt också :), Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor", har dock inte kommit så långt än men jag gillar det ändå, Carro säger att den blir bättre efter ett tag :) Så om ni inte har läst den så tycker jag att ni ska gör det. Boken är första i en serie om tre.

"Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel för Blomkvists verkliga uppgift: att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher."

(Självklart går det inte att lägga in bilder nu enligt blogg.se så det får bli ett inlägg utan bild...)

Nu ska jag göra något annat..

Ciaoo

Inga fler bilder..

Nu har jag inga fler bilder, men ska dokumäntera mer, nu ska ajg nog sova...

Natti!

Så här gör man en hemsida...

Om man heter Emilia, Karro och Ida.. Hemsida-fixare kan man nog inte säga att vi är, trötta var vi, inte koncentrerade, och plötsligt var allt annat så mycket roligare :)



Bilder från torsdags

Skolan har börjat, och vi äter på il Piatto:)














 


Älsklingens 21 årsdag!


Skoter-tur på Nyår


Bilder från julafton

Min jul firade jag som sagt i jämtland, nu när jag fått min dator tänkte jag lägga upp bilder från min kamera :)


Äntligen!

Nu sitter jag äntligen vid min nya dator! Jag hämtade den idag och jag blev jätteglad, så jag har installerat det mesta nu. Ska lägga in bilderna snart. Idag har jag inte gjort så mycket, var ledig idag, vi åkte från mamma vid 10 och sen skulle Tobbe skriva på nått papper i skolan så jag passade på att kolla i lite affärer. Sen åkte vi hem och ringde och kollade om datorn hade kommit och det hade den ju så vi åkte och hämtade den och åkte sen och handlade inför vårt firande av vår 4 års dag.

Vid 4 tog jag en powernap och åkte sen till Carro vid 6, till hennes underbara hus, dom flyttade nyss. Så vi åt en god middag och kollade på Let's Dance, sen åkte jag hem och det är där jag är nu. Ska installera lite mer saker, lägga in bilder och sen sova för jag ska jobba med UF imorn vid 11 :)

Ha en bra kväll. Snart kanske det kommer bilder om det inte tar för lång tid!

Ciaoo

Julklappar igen..

Sen sist har jag ätit lite kladdkaka, lite Ben&Jerry's och godis, haha jag är hälsan nr 1! jag fick även björn borg trosor av mammsen ett par bruna och ett par lila-vit rutiga :) Sen fick jag pengar till min dator också :) Kollade på nån konstig film på canal+ comedy, väldigt utdragen och man fattade knappt, men men, det var iaf inte en action eller krigsfilm :P

Nä nu ska jag nog gå och sova :)

Natti!

På tal om ingenting..

Kom precis på att jag borde tipsa er om en smoothie som säljs på T-centralen, i en butik eller vad man ska kalla det, dom pressar juicer, smoothies mm. på  plats och de e hur gått som helst. Min favorit är Ginger Janice med ingefära, mango, päron och ananasjuice, kostar 39 kr. Och är super god! Testa!!


Fler julklappar..

Är hos min mamma nu, och har precis fått paket från min mormor, fick pengar och en kokbok! Perfekt tycker jag, jag måste lära mig att laga lite rolig mat! och pengar vae jag verkligen i behov av efter att jag köpt min dator :) Snart ska vi äta Laxpasta och mozzarella och tomat, smaskens! Sen ska vi öppna mer julklappar :)

Min dag var lika lärofylld som onsdagen, typ inget hände, åkte till skolan hade ingen lektion, fick dock mitt nya schema som för övrigt är skitbra. Sen åkte jag Karro och Ida och fixade vår hemsida till UF och såfort den finns uppe så berättar jag mer...

Nä nu ska jag läsa lite bloggar, hör av mig sen om julklapparna :)

Ciaoo

Underbar julklapp!

Förlåt pappa! Har helt glömt bort att berätta om den otroligt underbara julklappen jag fick av dig. En sån här bok med 50 olika upplevelser i inom skönhet och hälsa! Helt perfekt för mig, älskar upplevelser! TACK TACK TACK PAPI! :D


Jobbsökandet fortsätter..

Nu ska ni få ta del av hur otroligt duktig jag är! Jag har, sen jag skrev sista inlägget, endast ägnat tid åt att skriva CV:n, anmält intresse på två jobb och även kollat upp nummer till sisådär 1....17(!) andra jobb som man måste ringa för att kolla. Alla är inom försäljning, typ klädaffärer och skoaffärer :) det är alltid roligare att jobba med något man tycker är roligt!

Tänkte bara berätta det för er, för jag känner mig så bra, nu får vi bara hoppas att jag får något av dom, så, om jag orkar, ska jag ringa runt imorn innan skolan!

Nu ska jag kolla på TV eller nått!

Ciaoo

Galen dag

HaHA, så onödig dag idag. kommer till skolan och ska ha matte, då fick vi ett snöre och ett papper och blev tillsagda att bilda en så stor area som möjligt med snöret och en så stor volym som möjligt av pappret (bilda en kub), det tog ca en halv timme sen gick vi och käkade och drog ut på tiden för att vi skulle ha Svenska kl 3.. Men gissa, vi hade ingen så väntade i onödan. haha, så istället gick några från skolan och spelade laserdoom :D de va kul!

Kom hem för ca en timme sen och är helt slut. Ska nog sova tidigt idag. Förresten, jag fick psykologi b så jag kommer läsa dubbel timmar individuelltval på måndagar och onsdagar, men det är de värt, för på tisdagar och torsdagar är jag ledig på dom timmarna ;)

Nä nu ska jag göra något vettigt.. typ söka jobb eller nått

Ciaoo

Skolan närmar sig..

Så är det. jag vill inte, måste nog sova nu så jag orkar upp imorn, har pysslat med UF idag så snart får ni veta allt :D hoppas ni har haft en bra dag!

Godnatt!

Slutet på dagen...

Nu är klockan över tolv och vi åt klart för ca 1 timme sen :) Dagen idag har sett ut som följande;
Vaknade och gav älskling frukost på sängen. Gjorde mig i ordning och åkte med pappa för att köpa datorn, men självklart var den slut trots att jag hade bokat den, vilket kasst system.. vidare till 5 andra butiker för att hitta något till älsklingen, tillslut hittade jag ochv pappa det Tobbe önskade sig, dvs en Playstation 3 kontroll och ett spel, så pappa köpte spelet och jag kontrollen :) Vi åkte till pappa innan vi åkte hem eftersom jag skulle slå in paketen, skriva under papper för överlåtande av mitt abonnemang och även beställa om min dator så nu kommer den om 2-7 dagar :) Sen åkte vi hem och tobbe fick sina paket.. Jag började med tårtan som för övrigt blev skitgod, sen blev jag Emilia the sås-master ;) haha, nej men vi skulle äta fondue (eller hur det stavas) och då ska man ha massor me såser och eftersom jag är jättebra på sånt så fick ajg sköta det :) Sen har jag nog inte gjort så mycket mer idag...

Imorn ska jag träffa Ida och fixa lite saker med mitt UF :)
(Jag är desperat efter ett jobb, om någon vet något säg till mig!)

Nä nu ska jag nog sova snart..


Irritation i luften

Att sitta och kolla på stora kända bloggar kan ibland gör mig irriterad. Jag tänker inte nämna namn men en viss bloggerska som filmar sig själv (inte blondinbella) gör till rösten berättar om hur korkad hon är och bara ser allmänt dum ut gör att det pirrar i mina fingrar. Jag undrar varför hon har läsare... hon påstår dessutom att hon är en förebild, vem fan vill vara som henne? dum korkad blondin sm trycker fram tuttarna och kollar om folk kollar på henne när  hon går förbi.. nä usch, jag skulle då inte vilja vara som henne. om det är det som krävs för att få en stor blogg med massor med läsare så tror jag att jag trvis bättre med mitt natuliga liv med min lilla blogg..

och vill ni veta vad som dessutom hände mig för nån timme sen. jag är som sagt väldigt klantig av mig och sprang rätt in i en tegelstens-vhs som stog dammig på golvet, min stackars-redan-brutna-lilltå-för-några-år-sedan fick ta smällen, jag brukar springa in i saker men nu gör det så fruktansvärt ont kan fortfarande inte stödja på foten. stackars mig.. :) men jag måste vara glad för idag fyller min älskade år. GRATTIS ÄLSKLING <3

Nä nu ska jag inte irritera mig på blåsta bloggerskor mer ikväll...

Ciaoo


Hemma

Ja, jag är hemma, och mitt nyår blev inte så bra, jag hade så ont i magen och ryggen, var så jobbigt. Men skoter-turen var hur kul som helst men kallt var det. vi var ute från 11 till 4 och sen åt vi jättegod middag. tog en dusch och gick hem till en vän.

När vi kom hem väntade TV:n på oss och vi har precis kommit i ordning, storstädning och TV-bänks-inköp. och det blev så snyggt!

Igårkväll var jag och Tobbe på middag hos pappa, de va trevligt och god mat och när vi kom hem höll vi på med vrdagsrummet till kl 2, sen kan jag lova att vi var trötta..

Idag har vi inte gjrt något, bara kollat på "På andra sidan häcken" på vår jättebraiga TV :D Sen kollade jag och Tobbes pappa på datorer till mig och har hittat en bra så imorn ska jag köpa den med pappa. Snart ska vi ät middag, fläskfilé, mumsfilibabba!

Imorn är det inte någon vanlig dag heller, min älskade Tobbe fyller år, 21 (han börjar få åldersnoja :P), så vi ska äta god middag, men jag ska fira hans födelsedag senare så jag ka ordna som jag vill :) Förresten så kommer bilderna från jämtland när jag installerat programmet på min nya dator, vill ha alla bilderna där och det känns onödigt att lägga in dom två gånger med tanke på att det tar ca 5 min per bild...

Nä nu ska jag göra nått annat...

Ciaoo