Lördag

HEj
Idag har jag solat och badat hela dagen, det har varit underbart. Nu håller vi på å städar lite för Niklas och Carro kommer närsomhelst och vi ska grilla och chilla lite, kanske bada lite till och hoppa studsmatta.

Det är så underbart att jag bara har några dagar kvar i skolan. Har bara en uppgift kvar att göra och den ska jag examineras på, på onsdag sen är vi ju lediga på fredag, nationaldagen, sen har vi JENSEN summergames på tisdag.

nä nu ska jag städa klart.

Ciao

Sola = mitt liv

hej hej bloggen.
Dålig uppdatering jag vte men jag måste erkänna en sak, på senaste tiden har sola,plugga och jobba varit mitt liv (inte för att jag hade bloggen som mitt liv tidiagre) så jag har inte haft tid att blogga och kommer kanske inte ha tid med det på ett tag nu när det är så fint väder.

Kan ju säga att de går ganska bra i skolan iaf och att jag älskar min pojkvän (fästman tro det eller ej) och mina underbara vänner(som alltid)

Hörs hej

Sockerkaka

mums. Idag har jag haft en bättre dag. har solat och fått lite färg och jag har träffat min älskling och nu håller jag på å bakar en sockerkaka, ja jag vet det är kanske lite sent men blev så sugen, när jag har ätit lite ska jag sova.

Har kommit på att jag måste börja använda mina glasögon, har så ont i huvudet.

Ciao

Bröllopet

¨




Bröllop

Tyvärr stejkar publishme.se kommer bilder när den är villig att sammarbeta


No comments

Inga kommentarer om dagen , den har varit skit.


Ont det gör ont

Usch och fy förlå för min uppdatering bröllopet var underbart och idag har jag jobbat, skrev ett jätte långt inlägg förut men självklart sa publishme.se "ERROR" och jag tänker inte skriva om. men nu har jag ont i magen kan inte sitta upp, ska sova nu så jag orkar ha reovisning med Karro imorn på FekB.

Hoppas ni har en trevlig sista dag å helgen
Ciao

Nya hår

Hej hej
Idag har jag gjort mycket. Började skolan 9.20 med rättskunskap, kändes som att de flöt på bra, efter det hade vi FekB och jag var grymt irriterad på min lärare! Tänker inte gå in på detaljer.

Efter det åt vi lunch och sen hade vi idrott i en timme. kl 3 gick jag och Karro till min mamma där vi skulle hämta pappas och mies bröllopspresent. Sen åkte vi och mötte Tobbe i Kista, där köpte vi gråa chinos till honom och sen klippte han sig =) Självklart hände det nått som inte fick hända, jag hade påsen med Deras present, och jag blev så exalterad av att titta på byxor till Tobbe att jag glömde bort påsen och gick därifrån. Efter en timme frågar Fia,

-"Emilia vart är påsen?"
-"HÄR"
viftar med Tobbes klädpåse...
-"
Inte den, den med presenterna..."
-"OH SHIT!"

Om ni var där skulle ni inte ha sett mig för jag kutade iväg och kompå mitt misstag, som tur var hade någon lämnat in påsen i kassan..

Nu håller jag på att tvätta Tobbes skjorta och efter middagen (som blir grillat) ska vi till pappa, och imorn blir det BRÖLLOP!

Ska försöka ta bilder =)

Här har ni en bild på Tobbe med hans nya frilla, (som jag för övrigt gillade väldigt mycket) och sen tänkte jag att ni fortfarande inte har fått se mitt hår efter alla katastrofer, tyvärr har jag inga bilder på de olika färgerna..



Kan ju säga som erfaren Information och layout elev så ska man vända bilderna inåt så att man binder bilden. Tänkte bara säga det, hoppas min lärare läser det här =)

VG

HEJ
Jag fick precis tillbaka mitt Éngelska nationella skriftliga och jag fick VG! Idag har jag på mig ett par av mina nya skor och jag har skavsår, två på den vänstra och 3 på den högra.. Om jag och Karro hinner ska vi göra muntliga delen också. På svenskan vet jag inte vad vi ska göra men på informationen ska vi nog göra nått roligt. Efter skolan kanske vi ska plugga lite FekB om vi orkar sen ska jag möta min syster och byta ett par skor och hon ska köpa likadana till bröllopet på lördag. Sen ska jag jobba.

Ciao

Trööött

Om ni bara visste hur trött jag är just nu. Jag och Karro sitter i skolan och gör FekB det går bra bortsett från att jag är sjukt trött. Det känns som om jag kommer somna. Funderar på om jag kanske ska åka till stan och kolla skor till bröllopet efter, men vi får se, just nu känns det som om jag kommer somna.

Hörs senare, nu ska vi göra klart det sista.

Ciao

Tisdag

Hej
Idag har jag inte gjort så mycket i skolan, men efter skolan åt vi på Miss Goa, eller Lilla Indien som Karro säger. Sen åkte jag och Karro till henne och pluggade FekB. Sen åkte jag till gymmet och körde ett skivstångspass i 55 minuter, lär ju vara helt död imorn..

Nu börjar jag bli lite trött så ska nog sova snart.

Hoppas ni har haft en bra dag i det konstiga vädret.

Skolan

Nu sitter jag i skolan, ska ha information och layout. är super trött, somnade kl 21.00 och är ändå jättetrött.

Efter skolan ska jag och Karro fortsätta med FekB, sen ska jag och kanske Tobbe träna, men jag har inte fått tag i honom, så om du läser det här älskling, så ring mig =)

Ciao

Måndag

Nu är jag hos pappa, jag försöker skriva ut ett arbete, men det går INTE bra.

Idag har jag haft Slutprov i italiehnska, och det var super lätt, och jag som pluggade så mycket, hade nog klarat det här även om jag inte pluggade... Åkte i alla fall tillOdenplan där Karro, Linn och Cissi var och åt, efter det åkte jag och Karro till Västermalms gallerian och jag köpte en kjol och en bikini=)

Sen åkte vi till mig och nu har vi fått en bra grund till vårt FekB arbete. så vi är nöjda.

Snart kommer Tobbe.

Ciao

Kväll

Nu ska jag nog kolla igenom det sista me italienskan, duscha kolla så att jag har allt med mig allt sen ska jag sova.

GODNATT

En dag med tjejerna



 

Sommar kom tillbaka


Plugg-söndag

Jag och Tobbe har varit och ätit och nu ska jag plugga inför slutprovet i italienska imorn, måste få MVG!

Har inte nått mer å säga om dagen.

Ciao amici!

Lördag

Hej, har varit en lång dag.

På jobbet fick jag en allergiskreaktion, mot, jag har ingen aning. så det kliade i hela anisktet, halsen och armarna, så jag fick en antihistamin och höll på å somna i kassan. hehe. Det var så extremt mycket folk idag, mer än det brukar! usch och fy.

+ Att jag kom på att  jag inte kna jobba på lördag eftersom pappa och Mie ska gifta sig då, så jag försökte byta med någon, men det verkade som om Coop är sätngt på lördag för ingen skulle jobba!

Men men, nu är jag hemma och jag är jättetrött.

Godnatt!

Lördag

Hej hopp gummi..snopp!

Jag är hyffsat pigg och kry, ska om sisådär 40 minuter åka och jobba, tjäna lite pänghar =)
Jobbar till 20.00 så jag lär ju vara ganska trött efter en 8 timmars dag i kassan. Så när jag kommer hem hoppas jag att min älskling har gjort middag till mig =)

Vad ska ni göra en regnig lördag som denna? måste ju säga att eftersom det regnar, känns det som söndag, vet inte varför...

Tillbaka

Hej nu är min blogg flyttad till publishme.se, men jag fattade inte det så jag har vöntat på att kunna logga in på blogg.se. men nu är ja tillbaka.

Jag och Tobbe har bokat biljetterna, 14 juli åker vi, ska bli så himla mysigt! Längtar så.

På måndag har jag slutprov i italienska så denna helg ska jag plugga, men jag tror jag kan det, har gjort massor ikväll, och imorn ska jag jobba.

Vet ni hur glad jag blev igår?
I onsdags på jobbet kom jag på att det var löning den 15(igår) och jag blev helt överlyclig men lycka försvann när jag kom på att jag inte får lön för maj i maj utan för april. och jag trodde att jag inte hade jobbat något då, men det hade jag. så igår fick jag ett lönebesked, så jag har pengar!!

Nä nu ska jag mysa med Tobbe.

Ciao

I skolan

Nu är jag i skolan, och det är kallt ute idag igen, varför? Hur konstigt som helst, i helgen var det liksom 25 grader ute och nu är det 10.. jaja, jag som trodde sommarn hade kommit.

Nu har vi Information och Layout.


Hörs senare, ikväll ska jag och Tobbe boka Italienresan...

Ciao

Träning igen

Nu kom jag nyss till skolan och imorse var jag igång med träningen igen, det kändes skönt, men jag har fortfarande ont i foten sen höjdhoppet i fredags. Efter träningen gick jag och Karro och åt på Sandy's på Odenplan, men vi blev klara ganska fort så jag gick och träffade Ida Kihl eftersom det var länge sen och för att hon går i skolan på Odenplan =) så det var mysigt.

Nu har jag snart Italienska.

Ciao

SKit slut på en skit dag

tolka det som ni vill, jag är iaf hemma hos pappa nu. vilket jag inte vill. jag ska sova nu. jag är trött

Underbara älskling

I Fredags när jag kom hem hade jag och Tobbe småbråkat och när jag kom hem hade han köpt en bukett rosor till mig, underbara älskade älskling <3


Mitt hår

Tog lite bilder igår på mitt hår och min bränna ;) jag Fick jätte fint lockigt hår =)


Min bränna

Såhär ser min bränna ut, det syns inte s´å bra, jag ser inte så brun ut men jag är mycket brunare.. och min arm ser förövrigt väldigt knubbig ut =)

image600image606

Söndag, är jag brun eller inte?

Nu har jag solat sen klockan halv 11 idag igen. och nu börjar det arta sig, kan bli brunare men jag är brun jämfört med vad jag var innan. Senare kan jag lägga upp en bild hur jag ser ut nu och om jag hittar kan jag visa hur jag såg ut innan, låter det som en bra idé`?

Nu ska jag äta lite lunch och dricka vatten, man blir trött och sliten av att ligga i solen. Sen ska jag och Tobbe tvätta massor med kläder och när det är i en maskin ska jag sola.

Vad gör ni denna soliga söndag?

Mina måste-läsa-bloggar

Tänkte göra "reklam" för mina favoritbloggar


Kvällen

Efter att jag skrev innan så åkte jag, Tobbe, Rosanna och Patrik och handlade sen grillade vi och det var gott, Imorn ska ni få se bilder på mig när jag är brun om jag kommer ihåg att ta bilder vill säga :P

Ikväll har vi städat lite och diskat från igår kanske inte bästa kvällen men nu ska vi mysa resten av lördagen, dvs 30 min, hehe.. Ska kolla lite bloggar och sen ska jag kolla min Online, skola.

Ciao

Lördag

Åh om ni bara visste vilken underbar dag jag har haft. Klockan halv 11 gick jag ut och la mig i solen och har legat där tills nu, helt underbart, har legat lite i poolen och badat lite, en riktig slapp dag. Imorn ska jag kanske träna men om det är fint väder ska jag nog träna på måndag innan skolan =)

Ikväll ska vi grilla det ska bli gott.

Hoppas ni har varit ute och solat idag, eller åtminståne varit ute i solen!

Klänningen

Nu är det jätte många som har frågat vart jag har sett klänningen, den är från forevere21.com och fanns inte kvar när jag skulle köpa den iaf inte i min storlek. =)


OJOJ, myskväll

HEJ hopp, vet att jag inte uppdaterat på länge mne har inte haft tid, igår jobbade jag till 9 så jag kom hem runt 10 så orkade inte skriva.

Idag har vi haft en jätteskön dag, började 9.20 med rättskunskap, denhafe vi ute, hur skönt som helst var ju jätte varmt idag rena sommardagen. sen hade vi håltimme på FekB så vi hade 3 timmars lunch sen hade vi idrott men jag och KArro kom 45 min försent, trodde att vi började 2 men vi började halv. Vi hade friidrott och sen lite vattenkrig också, det var jätte skönt att bli svalkad eftersom det var så varmt.

Efter Idrotten åkte jag hem och började fixa uteplatsen, Sen kom Niklas och Carro och vi grillade och hade jätte trevligt, sen hoppade vi lite studsmatta trots att jag har stukat foten, den är helt blå och svullen efter att jag hoppade höjdhopp idag.. sen badade vi i poolen, vi skrattade ipincip hela kvällen, verkligen en lyckad kväll!'

Nu har dom precis gått, Niklas ska jobba klockan 9 imorn, men vi är också trötta så det gör inget, ska nog kolla lite bloggar sen sova. Imorn blir det sola av!

PS. Jag har blivit bruuun idag DS.

MITT HÅR

Hej hopp'

Har precis kommit hem från frisören hundra mil bort =)

Harhaft en bra dag har inte gjort något i skolan, ska snart gå ner och äta på restaurang med mammsen och ida.

Såhär blev mitt hår!

image599

Inte riktig så men nästan =)

Hos Tobbe

Nu är jag hos Tobbe, kom på att jag ska jobba på torsdag och imorns ka ajg till frisören och sen till mamma så jag har inte tid att hämta min kläder, så nu är jag här och vi har kollat på resor, jippi, ska nog boka snart =)

Nu ska jag börja röra mig hemmåt är svintrött.

Nattinatti!

Godis, mässa, tal och mycket annat

Nu är jag hemma, är helt slut efter denna dag, dagen började med att jag var extremt trött men jag pallrade mig upp ändå. Kom precis i tid och hade rätskunskap, redan där började min nervostitet stiga och jag var nästan helt säkerpå att jag inte skulle göra talet. MEN

När det väl var svenska så förberedde jag mig, och var redo, då kommer min lärare och säger att vi ska göra nästa lektion, då blev jag arg så jag sa att jag gärna bytte men någon annan för annars skulle jag inte göra talet. Så jag fick byta, min nervositet sjönk och jag kände mig ganska säker.. Talet gick bra tillslut och jag känner  mig nöjd, tiden var perfekt 4,41 =)

Efter det hade vi info & layout men vi gick bara dit för att få lite infomation och få tillbaka provet, fick 17/19=) Sen åkte vi en buss till Älvsjö mässan och gick på UF mässan, det var gott, fick massor med godis.

Juste ja var med i en tävlilng, där man skulle gissa vilket datum en artikel var publiserad, och gissa vem som vann ett kilo godis? JAG! Men med min otur kunde man ju fatta att jag redan stog på pendelstationn när dom ringde, typiskt, men ja vann jag gissa exakta datumet, ofta det händer ett datum på ett helt år!

Nu är jag hemma och är super trött höll på å somna på pendeln och bussen. Kom just på att ja måste skriva en fullmakt, så jag gör det lite snabbt och vilar sen

Ciao

image597image598

Nervositeten stiger

jag är nervös, imorn gäller det, jag ska hålla tal om sanna historier, hoppas verklgien att jag inte blir så nevös att jag drar allt på 2 secunder..

Nu ligger jag i sängen och kollar på Scrubs, Jag gick till Tobbe förut och sen följde han med mig hem, det är sjukt hur mycket man kan sakna någon, har ju varit med honom jätte länge nu men jag älskar honom verkligen.

När jag var på väg hem ringde Sandra så vi träffades en liten stund inne i Vällingby, det var mysigt, var så länge sen vi träffades.. men men

Imorn ska jag och några till Älvsjö mässan på en UF mässa eftersom vi måste få lite inspiration till nästa termin.

Nu ska jag nog försöka sova eftersom jag får inte vara trött imorn,  hoppas att jag kan somna, jag har jätte svårt att sova när jag är nervös..

Godnatt!

Måndag, igen

Nu är det måndag och jag är trött, hade kunnat sova nu. Trodde att vi skulle få tillbaka massor med engelska uppgifter men nej, hon kan inte rätta hon är seg, vi kommer aldrig få tillbaka de 18 uppgifter som vi har gjort, nu har vi FekB men Rola är sjuk så vi har Staffan men vi har inget att göra ås jag passar ¨på att skriva lite här,  nu ska jag göra en uppgift.

Ciao

Söndag,SOLA!

ÅH vaknade halv 12 och såg solen genom persiennerna, så jag sprang upp och la mig i solen, innan sa jag till Tobbe att klockan var 3 så han skulle gå upp.

Jag har solan i 45 minuter typ och jag är brun, ville sola mer men det kom ett mils-långt moln och täckte solen, det va inte kul, tur att jag hann sola lite i alla fall. Känns otroligt skönt att jag inte har något att plugga på idag, ska kanse träna lite på talet ikväll.

Vad ska ni göra idag?

Hemma igen

Igår åkte jag och Tobbe till landet, det var mysigt, men vi glömde intenetnyckeln till det trådlösa internet så jag kunde inte skriva.

Nu är vi iaf hemma, tog en dusch och gjorde en sån där rolig anisktsmask, det sert verkligen ut som om man tappar hela huden. Nu har jag, Tobbe, Rosanna och hennes pojkvän Patrik varit och handlat för vis ka grilla ikväll.

Hoppas ni har en trevlig lördag!

Fredag, talets dag

Hej hopp, idag gick jag upp när Tobbe skulle till skolan, runt 12. sen åt jag kyckling från igår och började sen med mitt tal, och nu är jag klar och jag är nöjd, det tar ca 4,30 att läsa det, så det blir nog perfekt. Känns skönt att vara klar. När Tobbe kommer hem ska vi åka till landet, det ska bli mysigt för det var länge sen vi var där.

Juste, på onsdag kl 4 ska jag fixa håret!

Nu ska jag göra i ordning mig och ta det lugnt tills Tobbe kommer hem.

Ciao

Torsdag eller är det?

Det känns verkligen som lördag idag, känns väldigt bra att det är torsdag och att jag är ledig 3 dagar till.

Igår va jag hos Ida och hade lite av en tjejmiddag med, Sara, Ida, Cissi och Hanna, vi hade jätte mysigt, Cissi och Hanna köpte pizza och vi andra gjorde färskpasta med pesto, sen gjorde Idas mamma hallon med vitchocklad i ugn. hur gott som helst.

När vi hade ätit började vi röra oss in mot stan, jag gick till Vs och mötte Tobbe, Karro och Fia där, vi var lite sena så Karro och Fia åkte dit i förväg. Vi hade trevligrt men jag hade ont i fötterna eftersom jag hade mina 12,7 cm klackar på mig och har dessutom benhinninginflamation.

Idag har vi haft en jätte skön dag, runt 4 träffade vi Karro och gick på en lång promenad med Tobbes hundar och Hennes, så vi hade fyra hundar, tur att Tobbe var med och kunde ta en.. Karro följde emd hem så att hundarna fick hoppa lite. Sen följde jag Karro en bit och när jag kom tillbaka somnade jag på soffan medan Tobbe satt och spelade sitt nya spel, GTA 4.

Sen åt vi grilladkyckling, jättegott.

Sen var det dags att bada i poolen, den är uppvärmd, 26 grader, wow tänkte jag och hoppade i, men det var jättekallt så jag kom upp lika snabbt som jag kom ner. Istället gick jag och Tobbe och tog en varmdusch, så nu sitter jag här, helt slut.

Imorn ska vi kanske åka till landet, det ska blir mysigt.

Vad ska ni göra denna långhelg?