Lördagskväll

Blev bättre i magen så jag och Tobbe åkte ´först och tvättade bilen sen åkte vi och skulle fixa lite pippi-saker, men Bromma zoo hade stängt, stängde 2 minuter innan vi kom.

Så vi åkte och handlade på Willys, handlade massor, bla. kvällens middag, jag gjorde mat till hela hela Tobbes familj + hans kompis =) Gjorde kycklingfilé i hamuburgebröd med massa roligt till och krocketter.

Sen köpte vi lite godis.

Nu har vi ätit och alla tyckte det var gott vilket gör att jag känner mig bra!

Nu måste jag städa lite på rummet, vad ska ni göra ikväll?

Ciao


Lördag

Jag orkar inte mer, jävla blogg.se, varje gång jag känner för att blogga går det inte att logga in, hoppas dom är klara snart.

Idag skulle jag egentligen möta upp Karro och gå på ett "sjung och spinnpass" men jag har skit ont i magen så jag kan knappt stå upp, har kämpat mig hit, så jag hoppas ni blir glada.

När magontet har lagt sig ska jag och Tobbe åka och handla mat till oss och till Baby-Ernie. Han är så söt. När nu måste jag nog gå in och lägga mig på soffan igen.

Hoppas ni får en bättre dag än mig!

Ciao


Skorna

Insåg precis att mina älsklingar till skor är 12.7 cm höga, men jag klarar av det, jag ska ha skorna jag klarar det. Vill man vara fin får man lida pin, är det inte så det brukar låta?

Jag kan gå i dom, jag kommer inte ramla!

(från uttrycket, jag kan flyga jag är inte rädd)


 image506
forever21.com 24.8 $ = 134 kr


Ernie

Hej hopp!
Nu har vår nya fågel kommit, vi har döpt honom till Ernie och han är helt handtam och underbart vacker, hur söt sm helst, hela vägen från uppfödaren och hem satt han och försökte komma ut ur lådan han var i, vilket innebar att han bet i mitt finger =) så gullig.

image505
Han är mycket sötare i verkligheten!

När jag kan lägga upp bilder på datorn kommer det fler uppdateringar =)

Vi har ju som sagt Joppe sen innan och han är knappt tam, han är väldigt rädd, så jag var väldigt skeptiskt till en till för jag trodde ju att Ernie skulle vara som Joppe, men Tobbe har haft undulater förut och sa att alla är olika, så jag sa ja och det ångrar jag inte idag, för vår Ernie är jätte söt!

Jag och Tobbe har lite planer för vår sommar nu;

  • Jobba
  • Kanske till Orskarshamn en vecka till min vän Lotta!
  • Umeå i en vecka
  • Bräcke (jämtland) 2 veckor varav en helg Storsjö yran
  • ITALIEN

Efter middagen, som bestod av nudlar och kyckling i god sås, kollade vi på "Beck" som vi köpte igårm vi såg den aldrig igår för "American Pie 2" gick på 6:an.

Vad har ni gjort idag?


Ciao


Neo

Nu har jag precis vart och hämtat Neo, han har fått en lälle (välling) och nu kollar han på Pippi, ´snart kommer Tobbe och då ska vi hämta fågeln.

Hörs ikväll

Ciao

Dagens outfit

image499image500


Svart kofta, Vero Moda
Vit tee med tryck, JC
Grå jeans, Cheap Monday
Brunt skärp, JC (gammalt)



Sen tänkte jag bara visa er hur jag ser ut utan mina glasögon idag, jag känner mig så naken på bilderna känns så konstigt at se mi utan glasögon..

image503 

Nu ska jag nog gå och kolla hur det går för tvätten.

Vad ska ni göra idag?

Fredag

Hej
Imorse vaknade ja och insåg hur mysigt det var när solen sken in genom fönsret och träffade min älskling ansikte när han sov, så söt! Sen låg vi klar i sängen ett tag och lyssnade på min iPod och sjöng högt så min syster kom och skrek på oss ;P

Sen var det dags att gå upp så vi gick upp och åt frukost, och jag fick jätteont i magen, så synd om mig ;D När jag hade ätit klart kom jag på att jag lovade pappa att ta upp tvätten och så erbjöd jag mig att tvätta nån maskin, så om du läser det här pappa så ska jag göra det snart, hoppas du blir glad =)

Tobbe gick precis han ska till skolan och sen ska vi åka till Huddinge och hämta vår nya fågel.

Juste har börjat äta öljäst igen, dom är så bra, rekomenderar dom starkt, 53 kr på närmaste "Life" butik.

Öljäst
Detta kosttilskott är berikat med extra järn för att tillgodose kroppens behov. B-vitaminer är viktiga för många funktioner kroppen, bland annat för att hår, hud och naglar skall växa, vara starkt och vackert. Även sömn och humör, matsmältning och nervsystem är beroende av B-vitaminer för att fungera optimalt i kroppen.

image498


Nu ska jag klä på mig, sminka mig, slänga in en tvätt, städa till lite på rummet och lägga upp en dagens outfit.

Förresten, fler än jag som är otroligt irriterad på blogg.se just nu, man loggas ut ibland när man ska publisera, osv?

Ciao

Bloggkoll.com

Ni får jättegärna laga till mig på Bloggkoll om ni gillar min blogg=)

Torsdag

Häj, har inte hunnit skrva idag.

Min dag började kl 07.45 då en söt tös vid namn Karolina rnde och väcke mig=) men det är jag glad för, för hon undrade om ja ville komma och jobba med henne, och självklart ville jag det, så jag skyndade mig upp och klädde på mi och åt frukost sen åkte jag till Kista där Karros pappa hämtade mig. Karro ringde 07.45 och jag var i Kista 08.45. Snacka taggad tjej! ;D

Så idag har ja och Karro vikt mattor åt Stockholms största kemtvätt, en matta vägde mellan 10 och 20 kg! Så idag behövde varken jag eller Karro gå till gymmet ;)

Och vet ni vad det bästa var, eftersom, jag kom dit på så kort varsel så tyckte an at jag kunde få betalt för 8 timmar när jag jobbade 6, det är ju jättebra, ska no be dom ringa mi på morgonen så där nästa gång också, hehe.
Tog nåra bilder med jag kan inte ladda upp dom så om ni jätteärna vill se dom så kanske jag kan ladda upp dom nån annan dag!

Sen när vi slutade var både jag och Karro helt slut och då åkte jag hem till en underbart sö lillebror som skrek, "HÄJ MIMMEJ!" (han kan inte säga Emilia)

Sen var det matdags och vi åt och sen gick jag Mie och Tobbe till Konsum och köpte "Beck" och "Morden i midsommer".

Jag hade lovat Tobbe att hjälpa honom med hans bokföringsuppift idag så vi blev precis klara nu.

Nu ska jag gå och kolla på Beck med min älskling, är helt lsut efter denna dag.

Ciao

PS. Imorn ska vi köpa en till fågel ör Joppe sitter och gråter hemma..DS.


AH

har haft jätte rekord på besökare idag, 56 unika! haha fick värsta chocken...

Äntligen

Om ni bara visste hur länge jag har velat logga in på blogg.se men det har inte funkat för mig på hela dagen..

Idag jag har och Karro vart på en spinningpass, och så tränade vi lite mage sen, va skit jobbigt hade träningsverk från igår. Sen gick vi i Västermalmsgallerian ett tag och tittade, sen åkte Karro till Stureplan där hon skulle möta hennes vän Denice. Och jag åkte till Vällingby, och kollade på skor och köpte 2 tee's :



Sen åkte jag till mamma och kollade på grejer från forever21.com valde det här:



Vad tycker ni?är lite osäker på den röda, vad tycker ni?

Hörs sen, lägger upp dagens då!

Ciao

Unga mammor

Jag måste säga att jag är imponerad på unga tjejer som vid 15 års ålder bestämmer sig för att skaffa barn. Okej 17-18 men 15, som hon säger i sin blogg så kommenterar folk hela tiden att hon själv är ett barn, men va fan det är väl hennes val om hon vill skaffa barn nu. Eller har jag fel?

Tänkte bara säga de.

Nu ska jag nog gå och göra i ordning mig för sängen

Ciao

Sämsta filmen ever!

När jag hade skrivit sist åkte jag och Ida med Tobbe till spånga och hyrde film, "Flickan i källaren". Och vet ni va besviken jag blev, det var den sämsta filmen någonsin.

Den handlade om en tjej som blev bortrövad och var inlåst i en källare i 6 år, men hon började älska den man som låste in henne. Och ibland kom det upp bilder då den där manner knullade dockor(?). Sjuk film, se den inte.
Btw, de var en sann historia...'

Den var så dålig att jag somnade efter tio minuter och när jag vaknade somnade Ida.. Hon pratade genom hela filmen det var max 30 minuter tal av 1 timme och 20 minuter. det säger väl allt? Hon pratade långsamt och ibland var det svartvit bild, USCH!

Efter filmen gick jag till Tobbe för imorn ska jag och Karro gå på en spinningpass och mina extra träningskläder är hos honom, plus att min älskling har tenta imorn och jag som är en sån snäll flickvän kan jag ju hjälpa honom eftersom det är ekonomi och det kan jag ju, lite.

Så nu sitter jag här och är lite små irriterad på att filmen var så dålig..

Vad har ni gjort idag?


Träning

Hej alla glada.

Idag gick jag upp halv åtta och åke på ett samtal, efter det runt, halv 11 åkte jag till fridhemsplan och skulle möta Karro men hon var lite sen så jag gick till H&M och köpte två tee's. En beige,typ, och en grå =)

 och en likadan fast beige

Sen träffade jag Karro och vi gick till Friskis & Svetits, ja har fått min träningskort nu, hur skönt som helst ska försöka träna  inst 3 ggr/vecka. Först tränade vi lite i gymmet, jag körde mest ben och mage, det är ju dom som ska va slimmade inför sommarn. Sen körde vi ett Medelpass, hur underbart som helst att känna smärtan när man tränar =) Måste säga att det finns så roliga människor överrallt, på passet var det en höggravid tjej som trändade arslet av sig, kan mna inte få missfall? Och så var det en överamitiös tant som gjorde överdrivet stora rörelser, ja och Karro hade väldit roig under passet ;P



Efter passet körde vi lite i gymmet också sen bastade vi och jorde i ordning oss.

Sen var Karro hungrig så vi gick till McDonald's, hehe, bra mat efter träning, jag vet, men jag åt en sån där "Side Sallad". Sen åkte jag hem och  mötte min syster så gick vi och åt på Grill & Pizza House aka." Rosa grillen" Där åt jag en avokado sallad med tonfisk, hur smarigt och nyttigt som helst!

Nu kommer nog Tobbe snart han ska låna en bok av Mie för han ar tenta imorn.

Ciao

Trött osv

Nu ska jag ta mig en dusch, städa i garderoben prata med min syster och med min älsade pojkvän och sen ska jag no gå och lägga mig.

Imorn ska jag iväg tidigt och sen ska jag möta Karro och vi ska träna lite, ska bli så skönt så här efter påsken =)

Hoppas de som jobbar har haft en skön långhelg och hoppas ni andra sover länge imorn och njuter av ledigheten för det ska inte jag göra ;D

Ciao

PS. Vet ni va de e för datum imorn? 25, vilket innebär, LÖN! DS.


Glad överraskning

När jag kom hem kom pappa fram till mig och berättade att han och Ida hade varit och köpt kläder igår, och han sa att vi skulle göra det snart också, Hur bra som helst, lite kläde har väl ingen dött av, eller?

Jag längtar!

KLÄDER, KLÄDER, KLÄDER, MASSOR MED KLÄDER!

Måndag

Hej, har inte haft tid att skriva har skrattat hela morgonen åt något jag inte kan berätta, men roligt var det i alla fall. I natt har jag och Tobbe suttit och lyssnat på gamla inspelnigar som han, Rosanna och joel (hans lillebror) gjorde för typ 10 år sen, hur kul som helst, Tobbe säger saker som Joel ska härma, joel är typ 1-2 år  =)

"Hey what do you want to me?"
"häj vat do ju wont to me?"
"Bajskorv"
"bajshkojv"
"Jag heter joel"
"Jag heter bajshkojv"

Så söt!

Nu ska jag äta och sen packa ihop lite saker sen ska jag till pappa och äta middag!

Hörs senare

Ciao


Söndagskväll

Nu har jag haft sån där dålig uppdtaering igen, ber så mycket om ursäkt för det =)
Har inte gjort nått speciellt ikväll. bara tagit det lugnt, har lite ont i magen faktiskt =/
Tänk att jag har en hel vecka kvar på mitt lov, helt underbart, egentligen ska vi ha skola imorn om det var en vanlig vecka, men nej nej, en vecka ledigt, ska träna och shoppa hade jag tänkt =)

Vad har ni gjort idag och vad hade ni tänkt att göra på ert lov?

Söndags morgon

Vaken? hehe, jo jag vaknade 12 men jag och Tobbe låg och pratade tills nu, jätteskönt igår gick jag ju upp tidigt.. ´Nu ska ni få veta en riktigt random grej som hände inatt.. Jag somnade på soffan, och Tobbe satt och kollade på gamla skivor han hittade, och vet ni vad han hittade, en LP med MIN farfar, hihi, coolt!



Jaja, idag ska vi städa var det tänkt, hur stökigt som helst inne hos oss..

Vad ska ni göra idag?

Lördagskväll

Nu sitter jag här vid datorn, ska bara sitta hemma och mysa ikväll. Jag och Tobbe, godis och självklart mina Paul Frank pjamasbyxor, hur härliga som helst, vita med massa möster på bland annat Paul Frank apan och alla möster har sin egen färg så jag är en färgpalett idag =)

Någon som ska göra nått speciellt?

Lördag

Idag har vi firat Ida, de va kul men hon gick ganska snabbt. Och mina två tårtor blev mycket popluära, hih, blir så glad när folk uppskattar det jag gör! Nu sitter jag hos Tobbe och har precis ätit en jättegod middag, Lax, bakad potatis, smaskens!

Vad har ni gjort idag?

Jackan

Här är min älskade jacka, Love it!

image482image483

Ja eller nej?

Vad tycker ni om denna?


image481

Idas födelsedag

Hej, idag blir det dålig uppdatering igen, min syster fyller år så släkt kommer hit, nu håller vi på å storstädar huset så ja få rinte sitta här, hoppas ni har en trevlig lördag!

Ciao

Tillökning

haha, jag är glad, men ni får inte vet varför än, men ja kan ju ge en ledtråd, vi blir fler ;)

Forever21.com

Nu har jag, pappa och Mie kollat på hemsidan, Mie gillade kläderna, så vi kommer anagligen beställa när hon har kollat! Åh jag är så lycklig, det finns så fina saker till så bra pris!

Ojoj

Vet ni vad, min kära svärfar kom nyss till mig och gav mig påskägg, Gulle honom! Nu ska jag äta godis och sen ska jag duscha oc göra i ordning mig för jag ska på familjemiddag...

Ciao

Reflektion

Har skrvit klart en av delarna på min reflektion nu, har skrivit om mina tankar det blev som en berättelse typ. Är faktiskt jätte stolt, det blev bra, Imorn ska mamma hjälpa mig att skriva mer djupgående analys om det =)

Vad har ni för er idag, de´t är ju trots allt PÅSK?

IDIOT

Den som logga rin på min blogg hela tiden får gärna sluta med det nu, jag börjar bli jävligt irriterad!

MINA SKOR, DIRR!

Här är mina skor, dom ska jag ha! I love Forever21 <3

image479


19.8 $ = 116

 image480
 24,8 $ = 134 kr

Hur snygga är inte dom?

FREDAG

HAHA, som sagt jag är väldigt trött, lördag? va tänker jag med, det är ju långfredagen idag...


Lördag - GLAD PÅSK

Har legat i sängen tills nu, är så otroligt trött. Även fast att jag sov 2 timmar på soffan igår inna middagen så somnade jag runt 10 jag blir alltid såhär trött när jag vet att jag kommer vara ledig en längre tid, som nu, 10 dagar!

Som sagt anledningen till varför jag inte skrev nått igårkväll var för att jag somnade..

Idag ska skulle jag och Tobbe, egentligen, simma på morgonen men alla simhallar var stängda.. Så för min del ska jag sitta här och skriva ännu en idrottsreflektion, den här gången om när jag badade isvak! Runt klockan 18.00 ska jag ha familjemiddag hemma hos pappa, och efter det kommer Tobbe till mig. Imorgon fyller nämligen min syster 15 och han ska vara med och fira Ida!

Nä nu ska jag börja spåna lite om min reflektion, vi hörs!

Ciao

Förlåt

Nu ska jag be om förlåtelse för att jag inte har uppdaterat på länge. Men anledningen är att jag den seanste tiden har varit lite små stressad vilket har gjort mig  jättetrött. Jag har jobbat jag har pluggat har helt enkelt inte haft tid. Hoppas ni förlåter mig och jag lovar er en förändring!

Träning, skola, godis

Nu har vi varit och tränat hur skönt som helst, började med lite löpning fortsatte med några andra masikner, tränade mage rumpa, ben armar, hur skönt som helst, sen bastade vi och gjord eiordning oss, känner mig som en helt ny person!

Nu sitter jag på lektion och min lärare ska sluta så vi har fått godis, kanske inte det bästa efter en träning men men, snart slutar vi  då ska vi gå och äta en fräsch sallad på Il Piatto och sen när dagen är slut har vi LOV!

Hörs senare.,

Ciao

Torsdag, snart lov!

Idag är sista skoldagen på över en vecka, hur bra är inte det?
Och vet ni vad, jag, Karro, Sara, Ida och antagligen Linn ska börja träna, på friskis, hur kul som helst, nu om bara 10 minuter ska jag springa till bussen och träna med Karro, Sara och Ida, Linn är sjuk stackaren! Nu ska vi bli slimmade inför sommaren, TJOHO!

Är lite trött men de funkar...

JUSTE, mamma är så snäll, vi skulle egentligen bara lägga undan jackan igår, vi vet det som jag vistade och sa att Sara skulle köpa den, den fick jag igår!! Gulli mami.

Förlåt för att jga inte hann uppdatera igår, jag var på Bio såg "No country for old men" den va väl sådär iböran va den intressant men den förklarade aldrig nått folk dog men ingen åkte fast..


Nu ska jag åka, hörs senare!

Ciao

Dagens outfit

Det här är jag dag hinner nog inte skriva mer nu, jag vaknade på rätt sida idag och jag är glad för vet ni vad?

JAG FICK MVG PÅ MIN IDROTTSREFLEKTION!!!

Ska åka närsomhelst och äta med Karro,

Förresten kul att ni komemnterar det uppskattar jag verkligen!

image476image477



Bruntröja, Zara
Svarta jeans, Replay
Brunt skärp, H&M
Svarta skor, DinSko


Forgot

Glömde säga att jag ska jobba idag, på Texas, så jag kan nog inte uppdatera ikväll, men kanske i skolan!

Ciao

Jag idag

image472image473



Mintgrön tröja, H&M
Jeans, Replay
Vita skor, Fred Perry

Vaken, VAAAAAAAKEN(?)

Idag, tisdag den 18 mars, börjar jag 11.15 och hade tandläkar tid 07.15, känns bra? NEJ.
Men trots allt var jag inte super trött för en gång skull! Dessutom kommer jag inte ha ont i käkarna och Tobbe kommer kunna sova, så på ett eller två sätt var det värt det.

Jag blir så deprimerad, vet ni varför? Jo, för igår när jag hade mina pumps på mig börjar det snöa, men då tänkte jag, "Äsch, det går över, de e ju för fan mars?)", Tror ni att det gör det, nä, när jag vaknar halv 7 och går upp för att se vår solen gå upp över kullen, ser jag istället det här...

image470

Vad hände med VÅREN? Jäkla bajs klimat, det varv ju varmt och sol förra veckan.. Synd att man inte kan göra nått åt saken.

Hur är er perfekta vår, berätta gärna!


Vi plockar blåsippor, vitsippor och tussilago.
Vi smakar på granbarr och sursöta.
Vi hör fåglar som kvittrar
och vi känner vårkänslor

.

Om en timme ska jag åka, vad ska jag göra till dess? Det gamla vanliga, läsa bloggar och ta en kopp te?Maybe...

Ciao


Chokladbollar aka "negerbollar"

Eftersom Tobbes hund, Bonzai, åt upp våra chokladbollar, eller som Tobbe säger, negerbollar, så står min älskade pojkvän och gör nya till mig eftersom jag är så irriterad idag. Gulligt va?


Hemma

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag blir så trött, först är min lärare r liten mupp och nu är blogg.se det också, skulle publicera det här inlägget alldeles nyss men gissa vad, allting fuckade sig och jag måste skriva om.. bajs dag

Du som frågade vart den rosa klänningen som Karro hade på sig förra lördgen var ifrån, jag har tagit reda på det nu, Stella McCartney kollektionen från H&M.

Nu ska jag renskriva italienskan, vet inte om jag orkar uppdatera igen om blogg.se ska fucka som det har gjort..

Förresten vet ni något som stör mig också, min tandläkare ringde mig coh berättade att jag skulle komma dit imorn kl 07.15, för att få min betskena och sen åka hem igen och sen börja 11.15, JÄTTEKUL!

Ciao

PS. Kakan ringde och berättade att jag antagligen kommer få jobbet på Coop Forum DS.


Godmorgon. godmorgon

Hej
Nu ska ag äta, och sen åka hinne rinte skriva nu ´tänkte bara läga upp en dagens, det var ju ett tag sen.
Idag ska jag råplugga italienska... tråkigt...

image469image468

Brun 3/4 armströja, H&M
Brunt skärp, mammas gamla (JC tror jag)
Grå jeans, Cheap Monday
Svarta pumps, Dinsko

Söndag

Nu sitter jag hos pappa, han kommer snart och då ska vi kolla på mitt CV och sen ska jag och Tobbe, på någo sätt, ta oss till Coop Vinsta och lämna  det till Kakan. Har ingen lust att skriva.

Hoppas ni har en bra dag!

Gårdagen + lite idag

Godmorgon Sverige!

Nu sitter jag vid en dator igen, vaknade för en timme sen. Nu sitter jag här och är hungrig, Anette lagar mat, det luktar gott =)

Igår, efter att jag skrev här så, tog jag mig en dusch och gjorde i ordning mig. Efter det ringde jag min mamma angående jobbet, som jag har sagt har jag blivit lovad att få jobba tre gånger i veckan men nu verkar det som om jag inte får det längre.. så nu ska jag prata med coop och se om jag kan jobba där istället.

När jag var klar med det började jag och Tobbe att baka, jag gjorde maränger och Tobbe chockladbollar, men mina maränger vart bara pannkaka´, inte precis så kanske men det stog att dom skulle vara inne i 45 minuter, så jag hade dom inte i 45 minuter, efter de va dom lika mjuka som dom var innan jag stoppade in dom, så jag hade dom inne i 45 minuter till, då började det arta sig men det var ändå inte tillräckligt, allt som allt var dom inne 3 timmar och dom var ändå inte klara, så jag gav upp...

image465 Såhär skulle dom bli....


När marängerna var klara första gången, åt vi middag, fläskfilé, bakad potatis och sås, jättegott!

Kl 8 kom Carro och Niklas, vi tittade på melodifestivalen och bara hade trevligt, efter ett tag ringde Richard och ville bli hämtad på Ekerö så då åkte Tobbe och Niklas och hämtade honom medan jag och Carro hade ett trevligt tjej snack. Runt halv 12 nånting kom dom tillbaka med en jättefull Richard, han somnade i fotöljen när vi andra satt nyktra och pratade, då skrattde vi åt honom :P

Dom åkte hem runt halv 1 för Niklas skulle jobba idag kl 10 och Carro skulle träna kl 1 =)

Idag ska jag och Tobbe nog sova hos mig, det ska bli mysigt att få träffa min älskade lillebror!

Nu ska jag äta,

Ciao

Lördag

Idag gick jag upp tidigit, kl 9, var i Jakan kvart över tio och mötte upp Emma och hennes pojkvän David, sen åkte vi till IKEA, vilka fynd vi hittade:

- 8 svarta tallrikar (nyheter) = 9 kr/st
- 2 tallrikar blå/beige = 10 kr/st
- 2 medelstora glasskålar = 5 kr/st
- 8 ljushållare som vi ska ha till småskålar = 9 kr/4st
- 1 Vattenskrapa = 9 kr/st
- 1 Spotlightlampa med plats för fyra lampor = 399 kr/st
- 1 sladd till lampan = 9kr/st

Summa = 540 kr!'



Sen körde dom hem mig till Tobbe och nu sitter jag här och skriver. Ringde precis Carro, hon och Niklas kanske kommer förbi en sväng sen och abra umgås, det var länge sen, så det ska bli kul =)

Hörs sen

Ciao

FEL

*Förlåt men den jackan i från H&M är en jättesnygg jacka men de va den som Sara kollade på, sorry

Fredag

Förlåt för dålig uppdatering, har precis kommit hem från jobbet.

Dagen började inte bra, va så otroligt trött att jag knappt orkade gå upp, när jag väl kom upp vart jag jätte stressad och när jag väl kom till pendeln så va den först försenad och sen blev den inställd, jättekuln tänkte jag, jag som redan var lite sen. Kom bara lite sent ändå så det var ju skönt.

Vi hade Rättskunskap först, med GUNNAR! han är en värdelös lärare... Efter det hade vi Företagsekonomi, vilken jobbig lektion, fick aldrig hjälp, dumma Rola.

Sen efter vi hade ätit lunch hade vi MEntaltränig, min lärare är störtskön.

"Rojen heter babyboy_164 på msn" - Ida
Micke tittar konstigt på Rojen...
"Rojen jag får inte säga såhär för jag är lärare, men, fan va TÖNTIG du är, du måste byta namn!"
Alla ligger dubbelvikta på golvet! 

VI fick sluta tidigare så jag, Ida, Linn, Karro och Sara gick till Il piatto och fikade, men Karro va tvungen att gå tidigare men efter det åkte vi andra till söder och kollade i en second hand butik, "Judits second hand",  Dom hade jättefina saker!

Sen var Ida tvungen att åka och handla mat med L och då åkte vi andra till först Ringen där Linn skulle kolla på ett linne, men dom hade inte de där så vi åkte till Götgatan istället, där hittade jag två Jackor, den ena från H&M och den andra från Gina Tricot. Vilken är snyggast?




Sen var det dags för mig att röra mig mot jobbet, och som vanligt när jag kommer dit så är det tomt, men det kom folk när Jerry (min chef) gick..

Imorn ska jag och Emma, en tjej på jobbet, åka och köpa lite grejer till jobbet på IKEA, men jag måste upp tidigt, ska vara i Jakan kvart över 10...

Nu ska jag nog läsa lite bloggar och sen ta en dusch, Texas burger co. är inte den mysigaste arbetsplatsen om man säger så...

Ha en trevlig kväll!

Ciao

Miss i programmet

Som jag sa skulle jag jobba och sen skulle Tobbe komma hit, men jag ska inte jobba och Tobbe kommer kanske bara över en stun.. snyft.. Har precis skickat min reflekion till Karro så hon kan å lite inspiration. Min dag har varit skön, och jag är trött.

Min Ino&layout lärare ska sluta! Och vi ska få Daniel, som är svenska lärare, han är bög, det är gullit! =)
Fick precis reda på att vi ska äta lasagne idag, det var längesen, det är gott, i alla fall pappas.

Nu ska jag gå ner till min pappa, har inte träffat honom på ett tag.

Ciao

Skolan

Nu har jag Info & layout igen. Idag ska jag göra mitt fina påskkort! hehe, jag kommer nog misslyckas.
Har haft min redovisning, jag stammade!

Ska jobba idag, sen ska Tobbe komma till mig, saknar honom!

Nu ska jag vara kreativ

Ciao

Irriterad

Nu börjar jag bli otroligt irriterad, vafan kan man inte svara på telefonen! herregud, man borde inte ha  en telefon omman inte kan använda den.

Grupparbetet gå ringe bra, och vissa vägrar svara i telefonen

MAT

It smells like pancakes, smarrigt. Mami lagar godaste pannkakorna ever, och jag har inte ätit dom på ett tag nu, ska bli så gott och jag är jättehungig! Snart kommer min syster och då ska vi äta..

Ciao

Grymma jag

Ojojoj, jag och mamma är bäst, har precis skrivit en reflektion av min lektion som var en katastrof, den blev 2 sidor, (står max1) men jag och Karro frågade om vi fick skriva mer för de är ganska svårt att skriva en reflektion så djupgående som han ville på bara 1 sida..

Mina bilder från lördagen

Först tog vi hand om lunkentussarna,



Molly sover i mitt knä

Sen testade vi klänningar

image454

HAHA, va jag är blek

Sen gick vi

image455image456

Schyggingar, GRR


Duktig flicka

Snart kommer mamma hem, hon har köpt boken som vi ska läsa på svenskan, gulliga mammi.
Har precis ändrat lite i i redovisningen, är faktiskt stolt. usch jag känner mig så tråkig nån som har förslag på hur min blogg ska bli bättre?

glömde

Glömde säga att jag fick se Mickes (min idrottslärare) dotter idag, jättesöt!


KLÄD KRIS

Jag vill ha kläder, har suttit och tittat lite vissa saker är jag osäker på om jag vill ha men de e söt små toppar och dylikt.



Längtar så till sommaren!


Kläder a la idag

image437image438

Blå vit kofta, H&M
Vit t-shirt, Mango
Svarta jeans, replay

Random days

Hej alla trogna läsare
Gissa vad, kan jubörja med att berätta att Karro, min söta vän gjorde tt bildspel med bilder och musiken till oss tjejer efter lördagen. Hon skickade den till Tobbe på msn så jag skulle få send en, men vet ni vad, hur random som helst, just den dagen (igår) som jag ska få se den, åker Tobbe till skolan för att redovisa massa uppgifter, tar med sig datorn och sen i skolan krachsar den, fattar ni, innan jag fick se bildspelet! åh, jag bli så trött.

Igår jobbade jag, gissa vem som kommer inklivandes i resturangen, Niklas i min klass, restaurangen har funnits där i en vecka och då kommer han, men det var ju trevligt i alla fall.

Slutade halv tio och sen åkte jag hem till Tobbe, det var mysigt, har inte umgåts me dhonom på länge, så vi kollade på röd drake.



Idag skulle vi ha redovisning, när vi kommer till skolan kommer vi på att vi inte har haft med nackdelar/fördelar och likheter/skillnader. Vilket hela uppgiften gick ut på..  Så vi fick typ lite problem. Men medan dom andra redovisade satt Sandra och skrev ner lite fördelar och nackdelar. Men vet ni vad, när det väl var vår tid var lektionen slt så vi ska göra imorn, hur bra är inte det? vi får en extra dag att träna och lägga till saker!

Det enda dåliga var att jag är sjuk så jag skulle egentligen vara hemma, men gick bara för redovisningen så skulle jag stanna hemma imorn men nu måste jag gå imorn också, men jag gick hem tidigare så sjukanmälde mamma mig, eftersom jag är en sån där liten 17 åring som inte får sjukanmäla sig själv!

Nu sitter jag hos mammi, och precis innan jag skulle öppna dörren kom jag på att jag skulle lämna tillbaka engelskaboken idag, typiskt, hoppas jag inte får betala nu.

Ikväll blir det plugga, ska skriva reflektion över min "JÄTTEBRAIGA!" idrottslektion... efter det ska jag och mammi titta på Grey's Anatomy och sen Lost som vi alltid spelar in =)''



Ciao

Tisdag - skolan

Nu sitter jag i skolan och har min sista lektion, är så otroligt hungirg, jag vill ha MAT! Ska äta efter skolan och sen ska min grupp träna på redovisningen av projektet som ska redovias imorn. Sen ska jag jobba, klockan 18.00 och sen kommer Tobbe hem till mig har saknat honom!

Nu har jag inget att göra för jag är så duktig är klar med allt! haha.

Hoppas ni har en bra dag
 
Ciao

Boring

It's really boring to translate a text about political system and legal system of India...

Måndag

Hej
Ursäkta om uppdateringen har varit dålig men jag kom precis hem.
I morse gick jag upp kl 6 och gjord ei ordnign mi och åkte sen med Tobbe till Kista och tog t-banan, kom lie sen, men det gjorde inget för vå grupp gjord eändå inget på projektet. Nu börjar det närma sig sitt slut, anksa skönt men lite stressigt.

Efter skolan åkte jag, Karro, Sara, Linn och Ida och åt på "Dagobert" (eller hur det stavas). Sen kom ytterligare två snubbar som ja inte har den blekaste om vad dom hette, tror det var bert-åke och Fridolf men är lite osäker -aja. Eetr ungefär 2 timmar åkte jag och Karro till hennes tandläkare och dom andra drog till stan.

Efter hennes tandläkarbesök åkte vi hem och pluggade lite och sen åkte vi till stan där vi blev fotade för loreal, dom ska kanske använda oss som hårmodeller (Helfärgning), vi åkte dit med Karros två kompisar Fia och Paulina, dom var jättetrevliga!



När jag sen kom hem gjorde Mie vofflor, smaskens, så nu har jag precis ätit det och nu måste jag nog översätta texten...

Bilder från gårdagen

image428


image429


image430


image431


image432



FINASTE BILDEN  JAG NÅGONSIN SÄTT PÅ MIN VÄN, IDA!!

Hemma

Nu är jag hemma, har jobbat hela dagen, fick skjuts´av Emma, en tjej på jobbet, sen när jag kom hem åkt ejag och Tobbe och handlade. Jag som trodde att jag salpp köket och laga mat men Jag var tvungen att laga mat åt min älskling! 
 
Har lite ont i halsen och jag är lite trött, ska nog sova snart!

Ciao

SÖndag

Nu är det snart skola igen.. suck

Kommer inte kunna uppdatera idag tror jag, eftersom jag jobbar till halv 10..
´Ha en fortsatt trevlig helg!

Ciao

Hemma

Nu är jag hemma! Fy vilken rolig kväll ,allt blev lyckat utom slutet då Saras kort slutade fungera så vi saknade pengar! Men det löstw sig tillslut, nu är mina vänner på kroogen, men det ä ganska skönt att jag är hemma eftersom jag ska jobba imorn.. Har inga bilder än, har däremot några på mobilen men Tobbe har datorn som jag kan lägga in bilder på, så ni får vänta!

I alla fall, nu kan jag berätta vad vi har gjort.

Vi började med att jag och Karro gjorde iordning oss hemma hos henne och Linn, Ida och Sara var hos Sara och lagade mat. Klockan halv sju var vi hos Sara och vi fick först en liten bröd-sak med majonäs och räkor på, till huvudrätt fick vi färskpasta, pesto, pinjenötter och parmaskinka, supergott!

Sen satt vi bara och hade allmänt trevligt, klockan kvart i 10 kom LIMMON! Fy fan va kul i hade, hade högmusik och bara skratte åt folk som gick på gatan!



Vi hade dock lite problem med pengar men det löste sig tillslut!

Sen när vi kom fram till Stureplan, skulle vi ta ut pengar men då fungerade inte Saras kort som jag sa så vi fick springa runt ett tag men löste det tillslut, skönt. Sen var bara problemet att, eftersom Saras kort inte fungerade så hade dom inte pengar att ta sig in på krogen, så Karro (födelsedagsbarnet) fick betala för dom, pinsamt..

Jag tog tunnelbanan till centralen och sen pendeln till Barkarby där Tobbe hämtade mig och nu sitter jag här och skriver medan Tobbe gör sin läxa(?).

Vet inte vad jag ska göra nu, NÅGON har ätit upp mitt godis!!

Hörs
Ciao

Hos Karro

Nu sitter jag med en slutkörd lunkentuss i knät, har precis kommit hem från en promenad på en timme! jätte skönt men min ben gillade det inte... På promenaden ringde min chef och sa att jag skulle jobba från halv 2 till halv 10 imorn istället, perfekt!

Snart ska vi åka och lämna hundarna och på vägen köpa godis och sen göra iordning oss, ska bli kul ikväll tjejer, vi ska vara hos Sara kl 18.00 =)

Nä nu ska vi äta pizza och sen åka, ha en trevlig kväll!

Ciao

Lördag

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!


Om ni hade idrott med klass Sp2f på Jensen västra igår vet ni vad vi fick stå ut, min kropp skriker, jag har så ont, vaknade och kunde inte röra mig, kul att jag ska gå med pumps idag, varenda kroppsdel svider, har nog alderig haft så här ont i min kropp, någonsin.

Har i alla fall pratat med Karro vi ska ses så fort som möjligt, sen ska vi ta en långpromenad med lunkentussarna, i önskan om att svedan ska lägga sig. Sens ka vi kolla klänningar och fixa och dona, det ska bli kul.

Nu har jag brottom men vi hörs senare, hoppas ni får en trevlig dag!

Ciao

bäst

vet ni vad som är bäst, jo det här schampoot och min älskling, såklart! självklart är min älskling bättre än de men schampoot gör så mycket av mitt utseende, whatever, I LOVE THEM BOTH!


Idas skor

Idag när vi var i skolan hade vi tråkigt så Sara och jag knöt ihop Idas skor, det resulterade i att Ida blev sur för hon kunde inte gå, stackars Ida!

image423

min kväll

Det här är min kväll, kanske att jag kollar en skvett på melodifestivalen.

image422

Plugga

Ni få som vet vad som hände idag, visst är detta inte rätt tillfälle att skriva en reflektion över en jävla idrottslektion, som för övrigt gick åt helvete. Känner mig verkligen inte taggad att skriva den men känner mig tvungen, jag vill få motivation.
 
Någon som kan muntra upp mig, ett bra skämt någon?

Fredag - helvetets dag

De har hänt nått hemskt, orkar egentligen inte skriva, hoppas ni har det bra. Ikväll ska Tobbe plugga till tentan så jag funderar på om jag ska titta på TV eller typ skriva min idrottreflektion.

Imorn ska vi vilket fall som helst, fira Karro. Det ska blir roligt, I love my girls!

Nu ska jag krama Tobbe och sen dö

i väntan

Vad ska ni göra idag, hoppas ni har haft det bättre...

Jag saknar min älskling, vill ha helg nu!

Pisskorv

Skolan är värdelös, jag blir så trött, man borde få välja sina grupper själv när man ska jobba, så arbetena blir bra, så man får nått gjort, hamnar man i en grupp med personer man inte jobbar bra ihop med blir det pankaka av allt, jag blir så trött, varför är lärarna så inkompetenta och inte kna fatta det? Herregud, nu har min grupp gått hem, allt jag hade gjort var tydligen inte bra, alltså var allt helt onödigt, jag har lagt ner tid på onödiga saker. Hade jag fått jobba med dom jag kan jobba med och dom jag vill jobba med skulle det mesta redan vara klart..

Nu sitter jag här och har inget att göra fram till kvart i 5 ungefär, då ska jag åka och jobba, jag hinner ju inte hem!
Jävla piss skola, låt mig slippa, låt mig gå klart gymnasiet nu så jag kan fortsätta med mitt liv som jag vill och inte som någon annan tycker att det ska vara. Pisskorv

Skolan

Kom lite sent till skolan, pga mitt tandläkarbesök. Men gissa, vi har ingen lektion, Charlotte är sjuk!
Hos tandläkarn fick jag i alla fall göra en nytt avtryck till min nya betskena.. skönt kanske jag kan sova normalt...

Snart ska jag Linn och Karro gå och äta =)

Efter skolan ska jag jobba, så det blir nog lite dåligt med uppdateringen idag,

Ciao

dagens + luggen

image417image418



Kofta, Zara (Karros)
Vitt linne med tryck, H&M
Svart linne, JC
Jeans, replay (Karros)

Hade inga kläder hos mami så jag fick låna av Karro om ni undrar

Torsdag - redan

Hej
Det är redan Torsdag, det har gått jättesnabbt, känns verkligen som det måndag igår.
Nu sitter jag vid datorn en snabbis, glömde helt bort att jag ska till tandläkarn halv 11.. Plus att jag är en underbar flickvän som går upp för att titta när min älskling ska åka för att hinna i tid till skolan!

Och vet ni vad, jag klippte lugg igår!
Om jag hinner slänger jag upp lite bilder och dagens!

Ciao

fler bilder

Efter promenaden målade vi naglarna..

Före

Efter


Produkter
image414

Bilder från lunchen

image415

Karro vet inte att jag tar bilden ;D

Pizza salladen =)


Hemma

Nu kom jag hem, jag och mamma  ska ha mjyskväll, äta god mat och sen kolla på Grey's Anatomy och sen Lost, och självklart äta godis eftersom jag bad henne köpa det , mums!

Nu ska jag hjälpa mami, lägger upp lite fler bilder från idag senare,

Ciao

En dag hos Karro = Idrottsdag

Hej
Sitter nu hos Karro, vi har precis vart ute på långpromenad med lunkentussarna!
Innan vi gick ut pluggade vi lite företagsekonomi och var och åt på pizzerian på essingetorget..  

Vi började såhär... 
image409

Men tröttnade ganska snabbt, så vi letade upp kameran och plåtade oss med BRUNTE...

 

Men efter ett tag blev BRUNTE trött och vi färgade håret, you know, blondies have more fun ;D



Sen kändes promenaden lockande, det var ju det som var meningen...


Eftersom tanken var att vi skulle klättra på idrottsdagen, fick vi göra det på egen hand..





 

Såhär slutade dagen... Kanske inte det som lärarna vill få ut av dagen, men man lever ju bara en gång..
image410





Godmorgon Sverige

Hej och godmorgon
Nu sitter jag i soffan hemma hos mamma och väntar på frukosten =) Sen måste jag duscha och ta mig iväg till Stora essingen där Karro väntar, kommer inte hinna till bussen som går om 10 minuter så jag kommer efter 10, Karro! hihi, jag ohc Karra pratade i telfeon igår och de där va bara ett litet intern skämt ;D

Nä vi hörs sen

Ciao

Besöksrekord

HAHA, yes, besöksrekord idag!!

Jobbet

Nu är jag hemma, jobbet var helt okej, träffade en jätte trevlig tjej, Rubina heter hon. Jag fick gratis mat =)

Iskolan idga lekte Ida och Linn "kasta persilja på Emilia" leken.



Orkar inte skriva nått nu, men kan berätta mer sen.

Tänkte bara berätta att min klass kompis har skrivit en krönika i punkt SE! Dock inte puplicerad

äsch, imorn ska jag och Karro gå på långpromenad,

Ciao

Lektionen

Nu har Jag, Karro och Ida haft en presentation om vårat dotterbolag, "Pimp your party".


Vi håller på och tränar på presentationstekniker, pirrigt!

I skolan

Nu kom jag till skolan, enligt sl skulle jag komma 11.17, och jag börjar 11.15, men eftersom sl alltid är knasigt, ko jag 11 typ.. Nu sitter jag och Karro och kollar på klänningar från Asos =) Snart börjar vår lektion, info och layout, undra vad vi ska göra idag.. hmm

Sen ska vi ät lunch och planera vår uppvärmning och strech inför fredagens idrottslektion.
Idag har vi bestämt oss för att vi ska börja promenera om vädret tillåter,

Men nu kom Charlotte, min lärare,

Ciao

Till skolan

Nä nu ska jag ta å klä på mig och gå till bussen, börjar om en timme och en kvart,

Puss och hej leverpastej!

I'm her GOD

HAHAHA, jag är idas (min syster) gud. Hon ser upp till mig, det är roligt! Kolla bara på bilderna..



Jag älskar min syster



Outfit a la idag

image373image374

image375


Brun kofta, Zara
Vit tröja, H&M
Blå Jeans, Lee

Godmorgon

Nu ska ni få höra!

Som jag sa tidigare, gick Tobbe och la sig tidigare än mig igår, och i morse gick HAN upp i tid! JAG låg kvar i sängen, HAN pussade MIG hejdå? Jag är så chockad...

Nu sitter jag i alla fall här och är faktiskt hyffsat pigg, känns väldigt bra eftersom det är min första arbetsdag idag, man vill ju inte vara trött första dagen heller?

Sitter och äter min frukost, två knäckemackor och en kopp vaniljte!

Imorse låg jag och smsade små söta gubbar till Karro, då vaknade hon på bra humör =) det kändes ju lite roligt, då blir jag och på bra humör! hi =)

Igår orkade jag inte koppla ihop denna dator (Tobbes bärbara) så jag sket i dagens igår men jag slänger upp dagen idag istället! inte gårdagens utan DAGENS, om ni inte fattade de ;D


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig bredvid min sovande älskling, mys!

Chocktillstånd

Vet ni vad, något som aldrig har hänt förr har hänt, Tobbe, min älskade älskling,  har gått och lagt sig, herre gud, ett under har skätt, vad händer här näst?

Måndag

Hej nu är det måndag vilket innebär skola igen, kom precis till Tobbe. Igår hade jag ingen ork att sätta mig vid datorn, så jag gick och la mig. Föreställningen som jag var på var bra, Min faster är bäst, hon fick massor med beröm =)

 Bilden är inte från igår

Idag hade jag italienska, vi höll på med ett klädarbete. Sen höll vi på med det omtalade projeket.. gick väl sådär, vet inte hur vi ska kunna redovisa på tisdag nästa vecka. På företagsekonomin fick vi lära oss ett bokföringsprogram, det är faktiskt ganska roligt om man kommer på hur man ska göra =)


Efter skolan planerade vi Karros kväll på lördag, ska inte säga nått men du kommer inte bli besviken!

Slänger upp en dagens lite senare tror jag

Jag är hungrig

Älskling


Han tycker inte om att va med på bild, syns det?

Dagens

image362image363

image364



Svart kofta, Vero moda
Grå väst, H&M
Vit tröja, Mango
Grå/Svarta jeans, Zara
Svarta sko, DinSko

Söndag

Hej alla
Idag vaknade jag kl 10 eftersom jag ställde klockan, ville hinna göra lite idag. Men jag gick upp 11, då gick jag och kollade om tvätten var torr, vilket den knappt var, men jag tog ungefär en tredjedel och gick in i lägenheten i alla fall. Det är så mycket tvätt, har aldrig sätt nått liknande. Vilket fall som helst så ringde papi, han jag och Min syster Ida ska åka till Högalidskyrkan och titta på när min faster, Tina, sjunger, (hon är operasångerska).

Sen satte jag mig och sammanfattade en 7 sidor lång text på 1,5 sida, väldigt stolt, de där med sammanfatta är inte riktigt min grej. Nu ni gruppen ska ni få se på en bra sammanfattning! hehe, undra om några i min grupp har gjort nått, hoppas det, vi ska ju redovisa på tisdag vecka 11.

Nä nu ska jag gå och duscha, slänger upp en dagens senare!

Ciao

Tvätten

Min kväll igår
image361


Sovdags

Nu har jag fått nog, GODNATT!

Tjock männsika


The last thing about washing

Nu ska jag inte trötta ut er med mitt tvätta tjat, men tänkte bara säga hur skönt det ska bli att gå och lägga sig om ca 50 minuter när de två sista maskinerna är klara, och det ska bli underbart att vakna imorn bitti och veta att jag har massor med rena kläder, vilket innebär massor med nya OUTFITS!

Jag älskar kläder, gör ni?

image359

Tvätta tvätta tvätta

Håller på och tvättar, hittils 3 maskiner, två är igång och två väntar.. suck, vilken kväll, men men jag får ju rena kläder, Tobbe har klagat så länge på att han inte har några kläder, konstigt!

Det är ganska roligt att tvätta, man hittar saker man har letat efter länge och kanske saker man glömt!

TOPPEN!



Hittade t ex ett par (helt oanvända) trosor som jag trodde att nån hade slängt eller snott, vilken tur!

image357


Lördag kväll

Jag och Tobbe åkte och köpte beck filmen som man får köpa för bara 59 kr när man köper Aftonbladet!
Sen åkte vi hem och åt mat och kollade på den och bara myste! Nu sitter vi och kollar på "About a boy" som går på 3:an nu. Nu tycker Tobbe att vi ska se nån "Karate kid 3"....

  
Fick nyss ett sms från Karro, hon är hemma nu, lyckosten har varit och åkt skidor i Alperna! Jag har saknat henne så mycket!

image355

BAD WEATHER

Depressing, huh?

image351image352


IGÅR                                                                       IDAG

1 år!

Idag firar jag och Tobbe ett år, igen!
ÄLSKAR DIG!
 

Rent hus

´Godmorgon
Har precis ätit frukost och nu sitter jag och kollar på en repris av "Rent hus". Fyfan säger jag bara, va äckligt.

"det kändes som ett personligt påhopp när hon sa att lägenheten  såg ut som en lagerlokal"