NYÅR

Dagen började när Lars (grannen) kommer in tänder lampan och undrar om vi är vakna, klockan var då halv 8. har nog aldrig vaknat så tidigt när jag är ledig:P Men men, han gjorde det i gott syfte för vi ska ut och åka skoter idag, hela dagen! jätteskojjigt! Men eftersom vintern i stockholm inte är någon vidare så har varken jag eller Tobbe kläder för väder, så vi får låna hela utrustningar, det ska bli så kul :D Sen när vi kommer hem är vi bjudna på nyårs-middag hos Lars och Kärran, de ska bli smaskigt, älgkött och potatisgratäng :D Sen vet vi inte vad vi gör men till midnatt blir det fyrverkerier i slalombacken :D

Nä nu ska vi inte till Lars och fixa klart allt!

Ciaoo

Måndag i jämtland

Hej hopp!
Sitter här i kalla och snöiga jämtland, men det är inget att klaga över det är ju underbart! Har inte gjort något speciellt de senaste dagarna, och inte idag heller, ska hälsa på lite folk idag var det väl tänkt :) Sry för att jag inte visar några bilder men de kommer när jag kommer hem.

Förresten, jag har hittat en dator nu som jag ska köpa för mina födelsedags- och julklappspengar, dessutokm har jag hittat en mobil så jag är hur lycklig som helst! Och vet ni vad, på torsdag firar jag och älsklingen 4 år! Men man lär väl inte vara så pigg på att fira den dagen efter nyår så vi firar på fredag, med middag på jämtkrogen :D det är jättegod mat där!

Snart ska jag klä på mig och ta mig ut i den underbara kylan.

Hörs hej!

Dålig uppdatering..

...jag vet, men jag har inte haft tid att sätta mig förän nu, när jag ligger i sängen och är sjuk.. Julen var bra, fick pengar, choklad, ett USB-minne och jag och tobbe fick en brödrost, sen när jag kommer hem ska jag fira jul med mamma och richard och en gång med pappa och mie :)

Hoppas ni har haft det bra, nu ligger jag och kollar vad ´jag ska köpa för dator och vilka kläder för mitt presentkort :)

Bilder kommer när jag kommer hem, har inte installerat programmet för kameran på denna dator:)
Ciaoo

Framme

Nu är vi äntligen framme, det tog ca 7 timmar, alltså typ 2,5 timme längre än vanligt (?), Nu har vi packat in och jag har tagit en dusch och tobbe och co är inne hos grannen och spelar Rock Band, de ville att jag skulle komma, men jag är ganska trött så jag stannar nog här en stund, får se om jag orkar...

Vi hörs imorn

Ciaoo

Piller?

Nä, vi har inte åkt än.. Men jag hade inte räknat med det heller, om man känner denna familj rätt:P Men jag har iaf ätit frukost och tänkte ta en åksjuketablett, men jag kände på mig att något var fel så jag kollade upp dom och det visade sig vara mina antihistamin:P

Jag och tobbes lillebror ska kolla på dvd på vägen upp så vi ska åka förbi min pappa och låna några filmer :)

Nä nu ska jag gå och kolla så att jag har med allt, hörs senare :)

Hasta La Vista Baby ;) haha

Ladda...

Nu är det snart dags att sussa, har packat klart allt, nästan.. ska kolla lite Grey's kanske om jag orkar men vi har iaf laddat ner så vi har om vi skulle ha tråkigt nån dag, inte för att det brukr va det men man vet ju aldrig ;)

Nej, men ska åka tidigt imorn, hör av mig imorn när vi är framme :)

Godnatt!

Bilder



+ lite mer smycken, pengar, en kamera, bestick, en stekpanna, en locktång, smink

Födelsedagen!

Vet att jag inte uppdaterat men har haft så mycket att göra :)
På min födelsedag hade vi som sagt släktfest, kl 19.00 kom de flesta och vi hade middag, tårta, presentöppning och det var några som höll tal och jag grät till alla :P Sen städade vi och på fredag åkte vi hem och sov en stund och sen städade vi klart hemma. Sen vid 6 kom några kompisar och sen drog vi ut, synd att Ida, Linn och Sara inte svarade så vi inte kunde ses... I lördags låg jag hemma hela dagen och idag har jag varit inne i stan och träffat Sandra och sen åkt förbi mammsen en stund. Nu ska vi snart åka och lämna vår fågel Ernie till en av Tobbes kompisar eftersom vi åker till jämtland imorn för att fira jul och nyår. Sen när vi kommer hem ska vi packa klart och sen sova tidigt för vi ska försöka komma iväg vid 8 imornbitti...

Bilder på presenter kommer snart :)

Födelsedagsmorgon

"Ja må hon leva" hörde jag utanför sovrummet, in kommer Tobbe, Rosanna och Patrik, med en bricka med te, mackor Ben & Jerry's brownie glass och lindt choklad! Sen fick jag ett packet av Patrik med en film om mig, haha. Så nu Ska vi börja göra i ordning oss för att sen åka till man mamma för att förbereda festen :D



Tack alla för er omtanke, fina sms värmer alltid <3

(Bloggläsare får också kommentera... Jag vet att ni läser...)

Ciaoo

18 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JA MÅ JAG LEVA JA MÅ JAG LEVA, JA MÅ JAG LEVA UTI HUNDRADE ÅR!
JAVISST SKA JAG LEVA, JA VISST SKA JAG LEVA, JAVISST SKA JAG LEVA UTI HUNDRADE ÅR!!!!!

GRATTIS MIG 18 ÅR :D


Några timmar kvar

Nu är det 5 timmar kavr tills jag blir 18. weeeey, så hur ska jag spendera mina sista timmar som 17 åring? Jo glo på TV, haha Den gravida mannen :D Har varit på möte idag. Nu orkar jag inte skriva mer, hörs efter 12 :D

Ciaoo

Emilia = hemmafru?

Hemmafru, finns det nått yrke som heter så? För i så fall ska jag bli de, haha, nerå men har kännts lite som en idag. först har jag varit iväg en stund men sen när jag kom hem har jag städat i flera timmar och nu är det jätte fint hemma, plus att jag nu har bakat en kladdkaka åt min älskling för att han har pluggat så mycket, så snart ska han få den, och han kommer bli så glad, han älskar min kladdkaka. Det har varit kanska skönt att pyssla med hemmet idag, och det ska bli så skönt att gå och sova i ett städat rum och allt, jag sover alltid bättre då-

Men nu ska jag gå och kolla om den är lagom varm nu för at ätas.

Förresten, ni har väl inte missat att det snart bara är 1 dygn kvar till min stora dag! Jag längtar så :)

Ciaoo


Hemma igen

Jag är hemma, har hämtat mina skor och ska snart börja städa! Halleljua.

Tisdag och fucking 2 dagar kvar!!!

Nu är det bara två dagar kvar, kan ni fatta 2 dagar kvar till jag fyller myndiga 18 år! Det ska bli så roligt att inte behöva säga att man är 17.. Vilket som så ska jag om 5 min åka och hämta mina skor och sen ska jag hem och fortsätta med storstädningen!

Har inte hänt så mycket idag. Hör av mig senare!

Ciaoo

Måndag

I natt kunde jag inte sova, somnade kl 5
och min klocka ringde
halv 6, KUL!! Så gissa om jag var trött idag. Gick till skolan, men
tror ni inte att jag glömt att SL har bytt tidtabell alltså missade jag bussen och pendeln så jag trodde att jag var körd men jag kom prick 8 vilket gjorde att jag hann till talet!! Talet gick bra och jag fick bra feedback och får VG i svenska, jag är nöjd!

Sen åkte jag till Alvik för att lämna in mina skor på omklackning och sen åkte jag till vällingby för att köpa klänningen men självklart var den slut i min storlek så jag gick till Gina Tricot och köpte en kjol som jag ska ha på min födelsedag :)


Sen åkte jag hem och dog, la mig över sängen för att prata med Tobbe, men det slutade med att jag somnade, kommer
inte ihåg hur jag kom under täcket men
jag vaknade kl 6 och hade då sovit i 5 timmar, jätte skönt!

Nu ska jag nog ta mig en kopp te och fira att jag inte har något mer i skolan nu! Sen ska jag nog sova!

Godnatt!

Storstädning

Storstädning är ibland ganska kul, man kan ju hitta gamla saker. Idag har jag varit lat, har fortfarande pyjamas på mig... Kollat på TV skrivit tal övat ca 2 gånger på talet, bör kanske göra det igen. Lagat mat till mig och älsklingen, och sist men inte minst, STORSTÄDAT. Men är inte klar än men hallen, köket och vardagsrummet är klart, sovrummet, toan och mellangången får bli typ onsdag eller imorn.

Min snälla papi ska köpa mig en klänning som jag ska ha på min födelsedag, den är ganska simpel, från HM, svart, och min kära mami ska klacka om mina skor! perfekt, en outfit till min stora dag! TACK <3

Nu börjar jag bli ganska trött, borde kanske ta mig en dusch och träna på talet och sen sova.

Ciaoo

Att julhandla...

...är roligt, idag, efter många om och men, kom jag och Tobbe iväg till IKEA och inhandlade yttligare 3 julklappar till tobbes kusiner, väldigt fiffiga saker. Sen, eftersom min älskling har fått sitt studiebidrag, åkte vi till willys och handlade mat, haha känner mig så gammal men men, mat blev det trots att vi åker till jämtland nästa vecka, men som sagt mat är mat och man behlver väl det antar jag. Jag köpte lite saker till mih.

- Kamomillte, som är lugnande som förhoppningsvis gör så att jag sover bättre...
- Pepparmyntste, som är jättegott
- Exotisk smoothiemix, som är nyttigt, i guess?
- En påse malaco truley
- Äppeljuice
- Ingefära

Det var mitt inlöp som min underbara älskling köpte åt mig ;D

Nä nu ska jag göra mig en kopp kamomillte och sen hoppa i säng

Godnatt!

Lördag

Idag ska jag göra absolut inget, eller jo om jag orkar ska jag börja på talet. Men inte nu. Pratade med mamma imorse, så nu vet vi vad det blir för mat och dryck till min släktfest.

- Mozarella och Tomat
- Bruschetta
- Anti Pasti
- Rostbiff och potatissallad
- Sallad
- Prinsesstårta
- Mammas mandeltårta med nån kräm
- Vanilla Sky (välkomsdrink)
- Vin
- Öl
- Läsk

Nu ska jag kolla lite bloggar och sen äta nått.

Ciaoo


Fredag

Äntligen Fredag. Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag fyller år. Har dessutom bara ett tal kvar, ett hyllningstal, ska hylla JULAFTON, för vilken annan dag på året är lika mysig som den? Så det ska jag göra i helgen, det ska bara vara 1 min så det går nog fort att göra. Sen ska juag sy lite saker och kanske köpa lite julklappar vi får se, jag är som sagt en fattig student. Har fått veta två slut betyg också, MVG i affärsjuridik! jag fick det jag är så nöjd. sen fick jag MVG i bild också ;) Nu väntar betyg i filosofi, antagligen vg, och Svenska, hoppas på VG men han är så snål med betyg så man vet aldrig.. Jag tycker iaf att jag förtjänar ett VG :)

Ikväll ska jag nog börja sy lite på en julklapp. Kolla på Idol finalen kanske :)

Ha en trevlig kväll!


STRESSAD!

Jag blir tokig jag kan inte afjn och den är imorn, jag kommer nog inte kunna sova, men men jag hoppas att det går bra.. annars är ja körd. Nu försöker jag slappna av, lyssnar på musik, Drop in the ocean, det är underbar att lyssna och sjunga till, haha tur att ingen hör mig när jag sjunger iaf :D

Imorn ska vi sy till vårt Uf företag. Okej på fredag kan jag nog berätta vad det är, men för dom som har sett nyheterna så kan jag berätta att vi var först, vi är bäst och vi kommer så förbli! vi är snyggast, mest funktionell. så stick ni som har härmat! Er är ful och dålig ändå. Så då fick jag ut det. Nu ska jag sjunga viadare...

Tråååk - eftersom jag inte har nått bättre för mig -NOT-

(x) Mascara över 100 kr
( ) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
Summa = 8

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
Summa = 4

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Summa = 2
Totalt: 14

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

 
Snodd från Ida Kihl

Onsdag

Idag har jag och Karro hållt vår lektion. och det gick ok, kunde gått bättre. Efter det åkte jag hem, duschade och gjorde i ordning mig för nu sitter jag i älskningens skola och hoppas på att få så mycket plugg gjort som möjligt, det är inte stimmigt som i min skola, sitter i en datorsal nu och de enda som hörs allas knappljud.. När Tobbe är klar med en redovisning ska han äta lunch och jag köpa en julklapp till min syster, sen ska vi nog sitta här ett tag idag.

Hoppas ni har en bra dag!


Måndag

Det är måndag, Imorse skulle jag och Carro åka till vällingby i private business. Var där 1 timme för tidigt så vi satt i ett kallt trapphus och frös i en timme, burr burr. Sen åkte jag för att möte Karro i skolan för att göra ledarskapsuppgiften, sen va tanken att jag skulle åka till älsklingens skola och plugga, men eftersom han är värdelös på att gå upp på morgonen så hann han inte så min plan att äta lunch med honom och få lite plugg gjort sket sig. Så istället åkte jag hem och renskrev det jag och Karro hade gjort och sen började jag leta paragrafer till affärsjuridiken vilket gick sådär men har hittat tre iaf, men ska få hjälp av Richard så de e lugnt, sen bestämde jag mig för att lägga mig och läsa kapitlena till det moment vi håller på med, men jag är helt slut så själklart somnade jag.. När jag vaknade gick jag och Tobbe en prommis till handlarn så han kunde posta ett brevis. Det var väldigt skönt för huvudet att få lite frisk luft iaf :) Nu ska jag snart äta middag och sen läsa lite till affärsjuridik.. Sen ska jag nog sova tidigt idag!

Ciaoo

Söndagkväll

kl är 23.56. Imorn ska jag förbi skolan och göra en ledarskapsuppgift sen ska ajg åka till älsklingens skola och plugga lite Afj. Jag har precis kommit upp från ett uppfirskande bad, mys! Och nu är jag trött efter att ha pluggat matte en hel dag. Men vi hörs imorn. Ska sova, har desstom lovat att uppdatera bloggen varje dag eftersom jag inte ska vara i skolan dom två sista veckorna, för skolan har beslutat att sjukskriva mig från skolan pga stress. Helst hade jag velat va i skolan eftersom jag missar mycket, men men om skolan tycker att jag inte missar och att det är bäst såhär får jag väl ta det då. de vill nog bara mitt bästa.

Nu är jag trött.

Ciaoo

Orkar jag?

Vet inte om jag orkar skriva idag. Har iaf varit på IKEA och köpt julklappar, varit hos pappa och lämnat julklappar till Neo och Mika, varit hos Carro och bakat peppisar som blev bläiga, sen gick jag hem och kollade på dokumänteren om Brittan.

Nu ska jag sova

Ännu än ny dag

Japp, orkar inte berätta om min dag. har varit jobbig och rolig.. Kan ju berätta att jag nog aldrig har haft värre träningsvärk iaf.. det bokstavligen svider i mina muskler. Sen kan jag berätta att det nu i-princip är helt bestämt att julen firas i jämtland, mys!

Imorn är det redan helg, skönt! Ska plugga med Nadine på söndag, antagligen baka peppisar med Carro på lördag och bara slappa imorn.

Och er helg?

Ciaoo

mitt hår..

Om ni bara visste hur mycket jag saknar mitt långa hår...




TIIIIIIISDAAAAG

tjoho.
Dag började dåligt fick dåligt betyg på min uppgift så jag lev jätteledsen, men sen klockan halv 1 mötte vi Marie som hjälper oss med vårt uf. Jag lovar att berätta om det sen när hemsidan kommer upp. Vilket fall som helst börjar det kännas bra nu, så jag blev mycket nöjd! Imorn ska vi som sagt ha tal i svenska, kan det sådär...

Min kväll:
- Beställa VISA-kort
- Ta en dusch
- Träna klart på talet
- SOVA

Det här är bilder från idag när jag och Karro hade tråkigt och testade fina och fula skor...







Ciaoo


Söndag i bilder



Jag med min mat :)



Karros nacho-tallrik



Karro med hennes mat ;)



Sara, jag och Karro hemma hos Ludde

Måndag kväll

jag är trööööött, som vanligt. Har varit i stan med Tobbes mamma och köpt smink och kläder till henne, det var mysigt. Nu är jag hemma och vill bara sova. har inget kul att berätta, ska lägga upp bilder från min och Karros pluggdag nu.

Ciaoo

Måndag, 17 dagar kvar...

Idag är det 1:a december vilket innebär att det är 17 dagar kvar till min födelsedag.. Har precis skrivit klart mitt tal, det blir nog bra i hope. halv två ska jag möta Anette på fridhemsplan, det är min dag.

I fredags kom Carro och Niklas över på middag, väldigt trevligt, vi spelade lite Guitarr Hero World Tour, vi hade jättekul :P

Och lördagen gjore jga inget, tog en promenad till handlarn för att köpa frimärken och posta inbjudningarna that's it..

Igår var nog den mysigaste dagen på länge. Den började med att jag och Karro möttes på café fix på fridhemsplan, för att plugga matte... Helt plötsligt blir det världens bråk mellan två tanter och personalen pga att dom vägrar flytta på sig.. Då säger två killar som sitter bredvid oss, men orka göra en scen av det.. sen börjar vi prata lite med dom och det kommer sedan fram att de gått natur och kunde hjälpa oss med matten, snällt va? De berättar sedan att de skriver ett manus till en teater som kommer ut på Oscarsteatern i Maj så vi ska gå på teater :D

Sedan kommer linn och säger att vi måste skynda för vi skulle nämligen till Ludde i klassen på adventsfika, det var super mysigt, lussebullar, peppisar och glögg :) Men jag var dock tvungen att gå efter bara en kort stund.. Då åkte jag till pappa för att hämta lite julpynt, och blev sedan kvar där på middag, på vägen hem köpte jag glögg och ischoklad så när jag kom hem värmde vi glögg, jag skollade mandlar Tobbe laddade ner Grinchen och sedan bjöd vi ner Tobbes föräldrar på adventsmys :) Sedan blev jag trött och gick och la mig.

Nä nu måste jag gå.

Ciaoo