ÄLSKLING

Nu har min älskling skaffat blogg, inte så seriöst men ganska roligt tobbesfjollblogg .
Älskar dig, nu ska vi åka,
Puss och Kram


TILLBAKA

HEJ!
har inte skrivit på välidigt väldigt länge, pga att jag helt enkelt inte har haft tid och lust.
ibörjan av skolan kan man väl säga att de va kaos i klassen, men måste säga att det har blivit bättre nu. fast jag e ju inte storförtjust i den.

Mycket har hänt, folk har mått dåligt folk har mått bra. just nu känner jag mig glad och spänd, jag och Tobbe ska flyga idag =) vi ska till Tobbes släkt i jämtland, dets ka bli jättekul och mysigt =) jag och tobbe har ju inte fårr sova hos varandra på typ 2 månader (?) bara på helgerna..

under sommarn har jag jobbat och lyckats skramla ihop lite pengar men efter månnga shoppongdagar är dom tyvärr slut nu, vilket jag har lite små ångest över.. men jag har ju fått fina saker.

 vet inte om jag har nämt att Tobbe har börjat på KTH ? jag är väldigt stolt över min prins iaf <3 
 
snart kommer min älskling hem, han  har varit och skrivit en tenta =) mendas han har gjort det har jag varit hemmafru, har städat lite och packat våra saker. när han kommer jag vi kramas lite, äta och sen kommer min käre far och hämtar oss, så ska han köra oss till Arlanda, planet går 23.05 och kommer till sundsvall 23.55, där kommer Tobbes kusin Robin och en kompis, Jimmy, och hämtar oss så ska vi åka till LillBräcke =)
Jättegulligt av er grabbar =)

Få se när jag har tid att skriva nästa gång, kanske imorn, kanske om 1 månad =)

Till sist tänkte jag bara säga att jag älskar min underbara älskling <3



Puss och Kram